2777
2789
عنوان

نامیزدم با یه دختره

425 بازدید | 29 پست

کار اداری انجام میدن اینا بعد منم در جریان گذاشته ولی از حسودی حرص منفجر دارم میشم البته جلو رو خودش خیلی عادی و طبیعی برخورد کردم

چی کنم؟

تو دلم دارم دعا دعا میکنم با دختره کارشون پیش نره بره سراغ یه مذکر😑

میدونم فکرم غیر متطقیه ولی ته دلم یجوریه از روزی که بهم گفت این قضیه رو

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

خودتو درست کن

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

اگه واقعا عاشقت باشه چشمش جز تو کسیو نمیبینع

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فقط کار اداریه حساسیتتو کم کن منم شوهرم یک عالمه همکار خانم داره تو دفتر خودش و یک اقای دیگه هستن با ۳ تا خانم ولی میدونم فقط کاره حساس نمیشم

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

نگرانیت بجاس

کارفرمای من متاهل بود خودش نمیخارید منم محل سگ بهش نمیدادم😂 اما متوجه شدم دختری ک قبل من اونجا بوده باهاش راحت بوده حتی اینستای دختره رو داشت و میگف یهو نصفه شب زنگ میزد میگف کاری واسم پیش اومده

اگه فقط کار اداریه حساسیتتو کم کن منم شوهرم یک عالمه همکار خانم داره تو دفتر خودش و یک اقای دیگه هست ...

اره فقط کاره ولی ته دلم یجوریع

گلم تو گذشته نامزدم لغزش داره برا همین دلم قرص نیست

پس نامزدی ات رو بهم بزن . نمیشه که همه عمرت نگران باشی دوباره ککه خوری نکنه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
مشکلت عدم اعتماد بهشهیا شاید اون جوری رفتار کرده ک اعتمادت جلب نشدهوگرنه تو جامعه چیزی ک زیاده دختر

اره متاسفانه مشکل ریشه ایه:)

نگرانیت بجاسکارفرمای من متاهل بود خودش نمیخارید منم محل سگ بهش نمیدادم😂 اما متوجه شدم دختری ک قبل م ...

همون چون نامزدم از نظر چهره ای زیاد دختر جذب میکنه چی بگم ...هم از طرف اون میترسم لغزش کنه‌هم دختره ازین شوخاس فک کنم

من اصلا متوجه نشدم چی‌گفتی بابا درست تعریف کن ببینم چی به چی

نامزدم با یه دختره چت میکنن حرف میزنن و کار اداری پیش میبرن

و من اذیتم ازین بابت

خودش بهم این قضیه رو گفت

منم خودمو بی تفاوت و قوی نشون دادم

اما دلم هی یجوریه

گلمم ببخش اگه بد توضیح دادم