2777
2789
عنوان

خانمها چطور سبزیجات رو می شویید ؟

355 بازدید | 34 پست

من سبزی رو فقط با نمک ضد عفونی می کنم . شما آیا از پر کلرین استفاده می کنید ؟ 

این مایع های ضد عفونی کننده که تو داروخانه ها ست خیلی بو می ده آخه .

من تو سينك سبزي ها رو ميريزم آب ميريزم روش يه قطره مايع ظرف شويي ميزنم ميزارم چند دقيقه بمونه تو آب 

بعد سه بار آبكشي ميكنم 😁

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت مایع نزن

چرا ؟

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
من تو سينك سبزي ها رو ميريزم آب ميريزم روش يه قطره مايع ظرف شويي ميزنم ميزارم چند دقيقه بمونه تو آب& ...

منم همینطور 😎

البته میگن با سرکه بشورین خیلی خوبه...

یکی دوبار هم سبزی خوردنو با سرکه شستم خوب شده بود.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
چرا ؟

طب سنتی ردش کرده ،اصلا طب سنتی به کنار،مگه وقتی جاییمون خونی میشه نمک دریا نمیزنیم که ضدعفونی کنه 

نمک بهترین ضدعفونی کننده س

مایعو اینجوری میخوریش و دور از جون گوارش دجار مشکل میشه

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
منم همینطور 😎 البته میگن با سرکه بشورین خیلی خوبه... یکی دوبار هم سبزی خوردنو با سرکه شستم خوب شد ...

جدي باشه عزيزم 🙏😘

منم همینطور 😎 البته میگن با سرکه بشورین خیلی خوبه... یکی دوبار هم سبزی خوردنو با سرکه شستم خوب شد ...

منم شنیدم با سرکه بهتره یکی دو بارم شستم ولی به نظرم تمیز نشد...ولی سبزیجاتی که بعدا میپزم یا بخار پز میکنم مثل بروکلی و اسفناج رو با نمک و سرکه با هم میشورم...ولی سبزی خوردن به نظرم اینجوری تمیز نمیشه...تو نت هم سرچ کردم نوشته بود سبزی خوردن بهتره با مایع شسته بشه

....Ever since I lost hope, I live much more happier