2777
2789

دوستان همسرم شغلش تهرانه اگ جا به جت بشه حقوقش به شدت میاد پایین 

ولی واقعا با حقوق کم ناراحت نیستم 

خیلی دلم میخواد از تهران برم 

قبلا تهرانو به دلیل امکاناتش دوس داشتم 

اما الان خب همه چیز انلاینه و دیگه خیلی امکاناتش مهم نیس 

اب و هوا خیلی داره به بدنم فشار میاره 

دلم میخواد خونم ویلایی باشه به جای این خونه اپارتمانی دو متری ک توش میخوریم در و دیوار 

نمیدونم به نظرتون چ کنم 

جدی جدی با همسر سرش صحبت کنیم یا بیخیال شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم میگه پول کم بشه اونوقت دلت پول میخواد و پشیمون میشی

البته که پول دراوردن سخته وسبک زندگی ها متفاوت توهمین سایت میبینی بعضیا میگن با ماهی ۱۰ ۱۵ تومن زندگی میکنن بعضیام میگن ۱۰ تومن پول توجیبیشونه خب مسلما کیفیت زندگیا خیلی متفاوت میشه اینم درنظربگیر که وقتی درامدت میره بالا یسری خرجا وتفریحایی به زندگیت وارد میکنی که بعد بخای اونارو حذف کنی ممکنه خیلی سختت شه 

البته که پول دراوردن سخته وسبک زندگی ها متفاوت توهمین سایت میبینی بعضیا میگن با ماهی ۱۰ ۱۵ تومن زندگ ...

ادمای زیاد اهل تفریح نیستیم 

باز ادم جای خوش اب و هوا باشه یه غذا میره وسط کوه و دشت ک نزدیک خونشه بخوره 

اینجا ک چون هپش فاصله داریم پشت گوش میندازیم همینم

ادمای زیاد اهل تفریح نیستیم باز ادم جای خوش اب و هوا باشه یه غذا میره وسط کوه و دشت ک نزدیک خونشه بخ ...

اخه هرکسی شرایط زندگیشو بهتر میدونه مثلا من خودم تهران نیستما ولی روزیکه بتونم شمال یه خونه داشته باشم و درامد شوهرم جوری باش که از پس هزینه های واجب بربیاد واقعا میرم همون سمتا