2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان منتظر اینی یکی بگه با اولین اق.دام بار دار شدم بعد تو اه حسرت بکشی بگی خوشبحالت این چیزا شخصیه ...

عزیزم من تاحالا اقدام نکردم بعدشم من تو فضای نینیسایت که ناشناسه دارم سوال میکنم وگرنه میرفتم از اطرافیان خودم میپرسیدم

عزیزدلی مهربون ممنونم

قربونت خواهرجان منم بعدسه ماه ک توی اقدام بودم باردارشدم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

اره همش جلوم میگن اونایی که بعد تو ازدواج کردن همشون بچه دار شدن😭توروخدا دعا کن باردار باشم این ماه ...

انشالله عزیزم دامنت به زودی سبز میشه فقط استرس نداشته باش و رحمت رو گرم نگه دار ... کاش حداقل مردم درک و فهم داشتن و چیزی به این شخصی رو به رو نمیاوردن

مبارک باشه عزیزم انشالله عاقبت بخیری خودت و نی نی 🥰🥰🥰💝💝💝💝

سلامت باشی خواهرگلم ممنونم از دعای قشنگت خوش قلب مهربون انشالله بهترینابرات اتفاق بیفته و کنار همسرت تا اخرعمرشادو خوشحال زندگی کنی و بیای تاپیک بزنی بگی مامان شدی و تودلی داری آمین 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

میشه منم راهنمایی کنیدتحرک اسپرم شوهرم کمه دوساله اقدامم.چیکار کردین جواب گرفتینراستی بچتون دختر شد ...

رفتم ای وی اف 

دارو خوردن و ازش اسپرم کشیدن 

دختر شد 

میتونی تعیین جنسیت هم بکنی اگه پسر میخوای 

من برام مهم نبود که چی‌باشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.