2777
2789
عنوان

اگر دوستتون بگه اگه پول لازم داری بهت میدم قبول میکنید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 41 پست
نه خودم مستقیما بهش نگفتم ولی یجور دیگه گفتم..راستش من کلا خودمم جوری بودم که وقتی سر کار میرفتم بهش ...

خیلی خوبه اینطوری. میدونی منم دوست دارم بهم بده ولی میگم شاید فکر کنه بخاطر پول اینا باهاشم. چون خودمم نیازی ندارم اخه. خودشم میدونه. دیگه جایی برم تعارف میزنه منم سریع رد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر زنا ودخترایی که خودشون زرنگن میگن نگیر ی جور حسادت زنانه فریب دادن زنهای دیگه و عذاب وجدان دادن ...

یچیز افتاده تو دهنشون باب زبونشون شده که زشته پول بگیریم از دوست پسر

منم نمیگم از همون اول رابطه از طرف تقاضای پول کنی ولی اگه آدم فاب زده واقعا ایرادی نمیبینم اصلا هم نشون دهنده ی بی ارزش بودن دختر نیست 

خیلی خوبه اینطوری. میدونی منم دوست دارم بهم بده ولی میگم شاید فکر کنه بخاطر پول اینا باهاشم. چون خود ...

منم مث توام عزیزم کاملا تو این مسئله رودروایستی دارم 

ولی میدونم خودش میدونه تو چه سختیایی و بی پولیایی کنارش بودم پس سعی کردم رو خودم کار کنم

مطمئن باش اون اگه به تو پول نده میره یجا دیگه پولشو میپرونه

یچیز افتاده تو دهنشون باب زبونشون شده که زشته پول بگیریم از دوست پسرمنم نمیگم از همون اول رابطه از ط ...

همکارم ی دختر بسیار زرنگ دوست پسرش‌خرجش میکنه اما همه جا میگه من اصلا از دوستپسرم‌حتی ی اب معدنی نمیگیرم بهش میگیم چرا به زنها دروغ میگی . میگه دخترای بی ارزش پررو میشن توقع خرج از پسر دارن 

خودش فکر میکنه سرتر و بهتر از دخترای دیگس ارزش و لیاقت داره براش خرج کنن

بشدتم ضد زنهاست 

حتی مدیرمون هر موقع کارش داره میگه خانم زنستیزو صدا کنید 

منم مث توام عزیزم کاملا تو این مسئله رودروایستی دارم ولی میدونم خودش میدونه تو چه سختیایی و بی پولیا ...

منم باید رو خودم کار کنم. اره خیلی . چیزای الکی زیاد میخره و هر ماه کلی پول به خیریه ها میده. 

منم مث توام عزیزم کاملا تو این مسئله رودروایستی دارم ولی میدونم خودش میدونه تو چه سختیایی و بی پولیا ...

از مردها توقع نداشته باشید فکر میکنن زن‌خودش میدونه بی لیاقت و بی ارزشه خواسته ایی نداره 

مردا فکر نمیکنن دارید لطف میکنید فکر میکنن لیاقت ندارید 

همکارم ی دختر بسیار زرنگ دوست پسرش‌خرجش میکنه اما همه جا میگه من اصلا از دوستپسرم‌حتی ی اب معدنی نمی ...

وای چه سیاست کثیفی داره

ولی کاملا با حرفت موافقم خیلی از خانوما نمیتونن ببینن برا همین مخالفت میکنن

وای چه سیاست کثیفی دارهولی کاملا با حرفت موافقم خیلی از خانوما نمیتونن ببینن برا همین مخالفت میکنن

حسودیشون میشه فشاری میشن 

حتی زن دیدم بدوروغ به زنهای دیگه میگه شوهرم خرجمو نمیده بابام میده بعد شوهرش به شوهرم گفته دروغ میگه میترسه بقیه چشمش بزنن .مریضن