2777
2789

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😔..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم خیلی زود همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم خود خواهیش و تنبلیشو بزاره کنار🥹😔..

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن همین روزا سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭🙏.

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای ع ...

عزیزم چشم  خدا  همیشه با مظلوماست انشالله تاوان کاراشون رو میبینن

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو ...

انشالله به حق امام رضا به خواسته دلتون برسی کار بیست وچهار ساعته برای پدرتون جور بشه فکرش رو میکنم خیلی خیلی سخته خدا کمکتون کنه