2777
2789

هیچ تقدیری وجود نداره

اگر اتفاق بدی برای شما افتاده مثلا خدایی نکرده یکی از نزدیکان شما تصادف کرده فوت شده این تقدیر نیست

اگر شما به جایی نرسیدید این تقدیر نیست

خدا اگر از قبل سرنوشت شما رو نوشته بودهرگز به شما نیروی اختیار و تصمیم گیری نمیداد...

اگر میبینید کسی سرطان میگیره میمیره یا از ژنتیک هست یا زندگی نا سالمش

تقدیر چیزی بجز نظرم در جهان نیست

تقدیر ینی اب یه ویژگی های داره که اون رو خدا برای قرار داده برای رفع تشنگی ولی اینکه بخوریم از اون اب یا نخوریم دست ماست و این دیگه اختیار ماست نه تقدیر!

من اصلا ادم مذهبیی نیستم ولی این یه مورد رو حتی توی دین شما هم خوندم راجبش 

چه در دنیای مذهب چه غیر مذهب تقدیری برای شما نوشته نشده

شما تصمیم گیرنده ی زندگی خودتون هستید و اعمالتون نتیجه کارای شماست

خب

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگر همه چی رو بزاریم پای تقدیر و قسمت و این حرفها

پس چرا خدا بهمون عقل و اختیار داده 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

هیچی مطلق نیست توی دنیا اعتقاد صددرصد ب تقدیر هم نفی اختیار انسانه   اگ کلا اختیاری نیست پس مجازات و پاداشی هم نیست پس ینی بهشت و جهنمی هم نیست     پس درنتیجه اعتقاد ب تقدیرمطلق اشتباهه و ما میتونیم توی سرنوشت خودمون دخالت کنیم    اما اعتقاد ب اینکه همه چی دست خودمونه هم اشتباهه