zahrawrz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 677 عنوان بیاین تاپیک قبلیم لطفا خانما 26 بازدید | 4 پست نظرتون راجع به تاپیکم بگین خودتون اگر باشین چه واکنشی دارین؟چون دختر خالهم تازه عروسه وسنش کم۱۹ سالشه 1404/05/04 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrawrz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 677 جواب بدم توهین نمیکنی؟ نه😂چرا توهین کنم آخهمن خودمم سنم کمهاما خب برام سوالهاین دختر الان منطقیش اینه چون تجربهای هم نداره مثلا گیر بده سر اینموضوع یا نه برای سنش حساسیت ایجاد شده
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 8932 بنظرم نه راجب این موضوع بلکه راجب هر موضوعی که بهت مربوط نمیشه نه دخالت کن نه سر سوزن نظر بده و کار داشته باش .
zahrawrz مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 677 بنظرم نه راجب این موضوع بلکه راجب هر موضوعی که بهت مربوط نمیشه نه دخالت کن نه سر سوزن نظر بده و ک ... نه اصلا کار بهش نداشتمصرفا نوشتم حوصلهم سر رفته تاپیک زدم نظراتو بدونمچون من تو رابطه قبلیم خودم خیلییییی حساس بودمچند بار راجع به موضوعات مشابه تاپیک زدمحالا نظر شما چیه کلا؟ حساسیته یا نه واقعا حسش درسته که تا کسی نسبت رسمی نگرفته نباید فالو کنه