2777
2789

سلام دوستان 

سه تا بچه دارم ،دوتاش پسر ویکی دختر 

۱۴ ساله و۱۲ و ۹ساله عشقای منن وخداروهزاربارشاکر هستم 🌹

من از شماها درس زندگی یادگرفتم ،به عروسهای اینده ام سخت نگیرم ،احترام ،احترام میاره 

هیچ وقت وقتی خواستم با عروسم وپسرم برم بیرون جلو نمیشینم ،عروس وداماد یکی هستن  ،فرق نمیزارم 

دخالت نمیکنم ،فقط وقتی نظرمو خواستن میگم اونم  بهشون میگم هرچی صلاحه خودتون انجام بدید ، نه در اسم بچه نه در خریدنی یاسفر یاهرچی .... هیچوقت بدون دعوت نمیرم وخواستم برم بادست پر میرم 

برای عروس هام هدیه میخرم ،باهاشون میگم ومیخندم  ،دخترم عزیزم خواهر نداره ،براش بااحترام واخلاق دوتا خواهر میسازم 

به پسرام یاد دادم کمک کنن ، کمک درکارهای خانه ،مشارکت ،همت ،سعادت میاره 

موفقیت وخوشحالی بچه هام صدرصد باعث خوشحالی منم هست ،حرفا زیاد نمیخوام طولانی بشه ، برامون دعاکنید 🌹🌹

حسین جانم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله چ روحیه ایی .چند سالته

از الان  بفکر عروسی

والا من از نی نی سایت یاد کرفتم بچه ام عروس داماد نکنم، دور زمونه بدی شده ،ببخشید بلانسبت جمع مردای هیز و زن های تیغ زن زیاد شده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خیلی عالیه اما مهمه که عروست هم ادم خوبی باشه، یعنی طرف رو بشناسی و به اندازه شخصیتش بهش محبت کنی

نه زور بگی، نه خودتو کوچیک کنی، حد وسط

خاله ی مامانم همه کار واسه عروسش میکنه بچه هاشو تر و خشکشون میکنه ولی بازم عروسش همش سرش زوره و خیلی مغروره

یعنی خاله مامانم خیلی بیش از لیاقت عروسش بهش محبت میکنه ، اونم اصلا قدر نداره

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

خوش بحال عروست از الان

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خوشبحالشون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
به انتخابشون احترام میزارم ،هرکی بود فقط ان شاالله خوشبخت بشن

خیلی خوبه امااگر ادم اشتباه و بدذاتی رو انتخاب کردن باید سعی کنی بهشون بفهمونی چشماشونو باز کنی یوقت تو چاه نیفتن. 

بعدا خودشون بهت نگن تو که تجربه ات بیشتر از ما بود چرا جلومونو نگرفتی 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔