2777
2789

من به مامانم گفتم بره تخم مرغ بخره کلی سرم غر زد رفت تخم مرغ خرید وقتی اومد کلییییی نفرینم کرد بعد پیاز داغ روی گاز بود داشت سرخ میشد حواسم نبود زیرشو خاموش کنم تهش سوخت اندازه یک بند انگشت فقط سوخت بعد پنجره خونمون باز هست مامانم کلی داد و بیدار کرد جیغ زد صدا رفت بیرون اخه من آبرو دارم

بعدشم فقط به مامانم گفتم برو تخم مرغ بخر دستور هم ندادم کلی نفرینم میکنه بهم گفت چاقو رو میکنم تو شکمت😭😭😭😭

دارم با گریه اینارو مینویسم

یکی از تاپیکام هم درمورد اذیت مادرمه بخدا با مهربونی امروز بهش گفتم برو تخم مرغ بخر اینجوری نفرین میکنه جیغ و داد میکنه میگه چاقو رو میکنم تو شکمت خدایا چرا منو نمیکشی😢😢😢

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

باور کنید تاپیک دروغ نیست حقیقتو گفتم فقط به اینجا میتونم پناه بیارم حرفامو بگم😭😭😭😭😭😭😔

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

چند سالته؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خودت نمیری بخری عزیزم لااقل نرفتی حواست به پیاز میشد حالا مامانتم عصبانی بوده کارش درست نبوده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب چرا خودت نمیری بخری عزیزم لااقل نرفتی حواست به پیاز میشد حالا مامانتم عصبانی بوده کارش درست نبوده

من از بیرون اومده بودم اصلا حال بیرون رفتم نداشتم حالم بد بود پدرم هم سرکاره نمیتونه مرخصی بگیره

منم امروز بابام میخواست بکشه منو واسه پنیر بدبختیم روانین خانوادمون

دلم میخواد تو این سن 17 سالگی ازدواج کنم دیگه طاقت ندارم

اشکال نداره حالا شما پیش قدم شو ومعذرت خواهی کن.این فکر های عجیب هم نکن

فکر عجیب چیه بخدا خودش گفت چاقو رو میکنم تو شکمت خیالاتی هم نیسسس

17

خودت میرفتی دختر تا این همه دجار فروپاشی نشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏