2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید استرس دارم

100 بازدید | 17 پست

بچه ها ساعت ۴ قراره برم حضوری 

همه جا سابقه کار میخوان 

منم الکی بهش گفتم بلدم

الان استرس دارم. کاره کافی نت سخته چطوریه؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نیست ولی ی سری چیزا داره باید بلد باشی 

کارهای خاص خودشو داره. من داداشم کافی نت داره باید بلد باشی با  دستگاه هاش کار کنی

داداشم ۳ ماه رفت تا کامل کامل  یاد گرفت چی ب چیه از صفر صفر در حد خاموش روشن کردن تا صد درصد یاد گرفتن

خب بهشون گفتی اموزشم میدین؟؟ بگو در حد مبتدی بلدم نه خیلی زیاد 

سخت نیست ولی ی سری چیزا داره باید بلد باشی کارهای خاص خودشو داره. من داداشم کافی نت داره باید بلد با ...

اخه هرجا اینو گفتم دیگ نگفتن بیا. منم الکی گفتم یه مدت کافی نت کار کردم. من خودم لپ تاپ دارم در حد مبتدی ورد و پاور بلدم. سرعت تایپم زیاد نیس‌. دقبقا چیا باید بلد باشم؟ 

اخه هرجا اینو گفتم دیگ نگفتن بیا. منم الکی گفتم یه مدت کافی نت کار کردم. من خودم لپ تاپ دارم در حد م ...

اکسل 

وُرد

پاورپوینت 

فوتوشاپ( البته بستگی داره) 

ادیت هم یکمی باید بلد باشی زیاد سخت نیست این 

اکسل وُردپاورپوینت فوتوشاپ( البته بستگی داره) ادیت هم یکمی باید بلد باشی زیاد سخت نیست این

ممنون

اصلا کار نکردم تا حالا

میری یاد میگیری نگران نباش اونقدر سخت نیست دستگاهن

بنظرم بهشون بگو فقط پاور و ورد بلدم 

چون اکسلم ازت بخواد یکمی کار داره. اکسل در حد حرفه ای حرفه ای  بخوای یاد بگیری باید دو سه ماه از صفر صفر آموزش ببینی تا حرفه ای حرفه ای بشی توش. ادیت و فوتوشاپ هم خیلی کار نداره بنظرم در حد سه چار هفته از صفر 

میری یاد میگیری نگران نباش اونقدر سخت نیست دستگاهنبنظرم بهشون بگو فقط پاور و ورد بلدم چون اکسلم ازت ...

اکسل برای چی؟ اکسل رو خیلی خیلی مبتدی بلدم. تو دانشگاه یه واحد داشتم اکسل 

میری یاد میگیری نگران نباش اونقدر سخت نیست دستگاهنبنظرم بهشون بگو فقط پاور و ورد بلدم چون اکسلم ازت ...

هیچیش سخت نیست اما خب بخوای حرفه ای بشی و زبان زد نسبت به بقیه باید زیاد کار کنی باهاشون. 

خیلی هم زمان نمی بره از صفر تا حرفه ای شدن ۳ ماه کافیه تا بخوای بری کافی نت خودتو راه بندازی