2777
2789
عنوان

دانشگاه بدون کنکور با سوابق

183 بازدید | 31 پست

از  یکی از مشاورا پرسیدم با ترازو معدلم که که دارم شانس قبولی تو رشته ای رو دارم دولتی هر جا ، گفت شاید دولتی نیاری از طریق آزمون که دادی ولی ممکن با سوابق تحصیلی بتونی بری دانشگاه  (انسانی)

داخل اینترت که میزنم هربار ی چیز میاد نمیدونم چه رشته هایی میشه با سوابق رفت اصلاا 

پیام نور رو نمیگم پیام نور که به خوام برم  شهر خودم رو فقط میزنم ، برای دولتی رو میخوام  بدونم 

تراز اردیبهشت رو ۴۷۰۰خورده آوردم کارنامه رو که کامل ندادن ولی فک کنم معدل ۱۳ اینا باشه ، از مشاور مدرسه میپرسم تراز معدل ۱۳ چیه اصلاا نمیدونه ، هرچی میپرسی نمیدونه 😣

ممنون میشم کمکم کنید 🩷🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اگه بده چی میده ؟😁

ببین یه رشته های میده که اصلا بازار کار ندارن شاید بخواد مدیریت بازرگانی چیزی بده ولی برای این میگم رشته های خوبی نمیده چونکه شاید بری دانشگاه اتفاقاً دولتی ولی چه فایده نه علاقه داشته باشی نه بعد چند سال شغل!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دولتی کلا نمی تونی  سوابق دولتی رشته های خوبی نیستن  برو آزاد 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ببین برو دفترچه انتخاب رشته رو نگاه کن دانلود کن پاییناش نوشته  این رشته ها با ثوابق تحصیلی اونا دولتی آن و خیلی رشته میتونی بری خیالت راحت 

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

اگه میخوای پشت کنکور بمونی همین الان شروع کن دوتا تاپیک هم گذاشتم راجبش بخون🥲🫂

نه واقعاا نمیتونم... یعنی مخم نمی‌کشه، حدش پیام نور میرم 

در کنارش ی حرفه ای رو یاد میگیرم حتی دولتی اگه میرفتم میخواستم هر  رشته ای باشه مهم نبود  به هر حال می خواستم  ی  حرفه ای یاد بگیریم اون رو برایم شغلم انتخاب کنم 

مرسیی ازت 🥰🥰

چرا بابا خیلی هست

منظورم اینه رشته های به درد بخوری نیستن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."