2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی رفتم سزارین شدم

سزارین اخنیاری اول قبول نکردن

اخربادداری یعنی به فکرش که نشد

یه هوای اپیدروال کلی دردم دادن ونشد

فرداش سز شدم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

سزارین 

البته من مجردم تجربه ندارم ولی چون درد و سختی نداره میگم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره شنیدم اینجوری هم ممکنه پیش برهدرد زایمان طبیعی چجوریه

وحشتناک

با قرص زیرزبونی بدردت بیاروامپول تو سرم چندتا زدن

خدا نیدونه

با پای خووم بدون درد هفته ۴۰ رفتم

یک شبانه روز بار خوبه بیستر نشد روند بیمارستان  اینجوریه

خصصوصی بودم

ولی باز ماما ها میگفت می تونی ۵۰ بدی

انگار اختیاری خب دکتر اومده بود

اجباری شده بود این داشت قصه میگفت 

پسرم بکسالشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

شخصا ترجیحم ب سزارین 

بخیه خوردن طبیعی نتونی رو باسن بشینی افتادگی و پارگی رحم از ریخت افتادن واژن

همه اینا ب کنار من ی سقط نزدیک ۱۹ هفته داشتم طبیعی دنیا اومد من مردم و زنده شدم زجه میزدم میگن سقط سخت تر از زایمانه حالا نمیدونم درسته یا ن 

دو بار طبیعی بودم با آمپول فشار 

درسته درد زیادی داشت ولی به نظرم ارزش داره 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

خیلی شیک برو سزارین تا تصویر خوبی تو ذهنت از لحظه به دنیا اومدن بچه ثبت شه نه جیغ و داد و فریاد! 

اصلا هم سخت نیست بستگی به بدن خودت داره

من سزارین کردم از فرداش کم‌کم خودم کارهامو میکردم

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

ماما هستم

ببین گلم طبیعی درد داره…شرط بستری باز شدن حداقل دوسانت دهانه رحم یا خونریزی یا کیسه اب پاره و یا گذشتن از موعد زایمانه

حالا بعد بستری اگ انقباض و درد نداشته باشی امپول اکسی توسین یا همون امپول فشار میریزن توسرم تا دهانه رحم باز شه و اماده زایمان شی دردش منظم ریتمیک و مث پریوده ولی شدید تر…بعد زایمان میتونی کاراتو کنی و اینه اگه واژن طاق کوتاهی داشته باشه واس جلوگیری از پارگی ک سر جنین میتونه ایجاد کنه خود ماما ی برش کوچولو با بی حسی میزنه بعدم بخیه میشه و جذبی هس

سزارین هم ک سوند فیکس میشه میری اتاق عمل اما تا یکی دوماه درد سوزش خیلییییییی وحشتناک خواهی داشت چون خیلی از اایه های شکم بخیه میخوره

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

شخصا ترجیحم ب سزارین بخیه خوردن طبیعی نتونی رو باسن بشینی افتادگی و پارگی رحم از ریخت افتادن واژنهمه ...

اره گلم سقط چون جنین حرکت نداره ک بتونه فشار ایجاد کنه‌بیاد بیرون همه فشار رو رحمه و‌دردش سه برابر زایمانه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

اره گلم سقط چون جنین حرکت نداره ک بتونه فشار ایجاد کنه‌بیاد بیرون همه فشار رو رحمه و‌دردش سه برابر ز ...

خیلی وحشتناک بود بیست روز گذشته هر شب کابوس میبینم 

خونریزی هم ک تموم نشده