2777
2789

الان یکی بهم گفت کاربر عجیبی هستی 😭😂دلیلشم نگفت 

ایا وایب کاربرای عجیب و میدم ؟🫠😂تا حالا اینجا دعوام نشده خیلی یا مثلا بحثای غیر منطقی راه ننداختم نمیدونم چرا این و گفت 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اولین باره میبینمت

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آیا ما تو را میشناسیم؟

ببین یکی از دلایلی که کنجکاو شدم همینه که نه خیلی جنجالیم نه خیلی شلوغ‌میکنم نه کسی خیلی من و میشناسه 

منظورم از این تاپیک این بود اگه کسی من و قبلا جایی تو سایت دیده نظر بده که فک نکنم خیلی شناخته بشم حتی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

تو ک باحالی من ازت خوشم میاد ...اشکالی نداره ب منم میگن بسیجی ضد زن😐🤣

مرسیی🥹🥹❤️

کلا یکم عجیبه این برچسب ها البته الان جوابم و دادن گویا سبک زندگی ای که اینجا عنوان کردم بهشون وایب روشنفکری افراطی داده صرفا براشون شفاف سازی کردم که اینطور نبوده نیتم 

والا اولین باره میبینمت

کلا یه گوشه دارم نون و ماستم و میخورم 

البته ایشون الان جوابم و دادن گویا برداشتشون از حرفام اینطور بوده که زیادی دارم ادای روشنفکری در میارم براشون توضیح دادم فرهنگ ها با هم متفاوته توی محیط بزرگی هستیم هممون نمیتونیم شبیه هم باشیم 

مرسیی🥹🥹❤️کلا یکم عجیبه این برچسب ها البته الان جوابم و دادن گویا سبک زندگی ای که اینجا عنوان کردم ...

قلبمی🥰

خوشگلم اینا انتظار دارن فقط باب میلشون حرف بزنی حتی اگ قتل کردن تا وادارت نکردن بگی آفرین کار و سبک تو درسته دست ورنمیدارن وگرنه هزارتا برچسب بهت میزنن

ایرادشونم ک بگیری انقدر کوته فکرن ک ب جای تشکر دنبال تخریبتن

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

قلبمی🥰خوشگلم اینا انتظار دارن فقط باب میلشون حرف بزنی حتی اگ قتل کردن تا وادارت نکردن بگی آفرین کار ...

حالا ایشون مودبانه عنوان کردن واقعا ،اولش که برام موضوع بحث و باز نکرده بود یه دقیقه احساس کردم فک میکنن مثلا فیکم و اینا بعدش که توضیح دادن صرفا حرفام به نظرشون درست نبود 

مثلا من خودم تو این سایت یه چیزایی به چشمم میخوره که واقعا تو دنیای عادی نمیبینم اطرافم ما توی خانواده خودمون حتی یه دونه ازدواج فامیلی نداریم 😅تو خانواده همسرمم خیلی کمه اینجا فراووونه 

اینجا رل زدن فامیلی هم داریم ازدواج ک دیگه بماند😅

کلا منظورم اینه کشور بزرگی داریم منطقیه که گاهی فرهنگ ها با هم دیگه تطابق نداشته باشه