2777
2789
عنوان

بچه ها از دستتون خیلی ناراحتم

235 بازدید | 3 پست

سلام عزیزم 😌 🫶🏻 💖 

صبح زیباتون بخیر 

واقعا باید یه صحبت جدی باهاشون بکنم خیلی از دستتون ناراحتم . حالا شاید براتون سوال پیش بیاد که چرا ناراحتم ؟ به این دلیل که الکی کام خودتون تلخ می کنید. زندگی برای خودتون سخت می کنید ، من از هر ده تا تایپکی که میرم محتوا هشت تاش با موضوع اینکه من خیلی افسردم ، من هیچ امیدی ندارم ، ..... دوستان عزیز من دنیا خیلی کوتاه تر از از اونی که اینقدر توش به خودتون حس منفی بدین ‌. حس منفی ، افکار منفی ، افراد منفی خلاصه هر چیز منفی جذب می‌کنه ، همیشه مثبت فکر کنید زندگی به این زیبایی به این قشنگی ازش لذت ببرین اینقدر به زور به خودتون تلقین نکنید که افسردین شما افسرده نیستین فقط برای زندگیتون هدف و برنامه ندارین یک برنامه و هدف برای خودتون تعیین کنید. حول محور اون جلو برین ، انسان بدون هدف انگیزش از دست میده 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

کاش زندگی بااین‌جمله های انگیزشی راحت و زیبا میشد

مثله اینه که دراز بکشی و دعا کنی همینطوری دراز کش لاغر بشی

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

کاش زندگی بااین‌جمله های انگیزشی راحت و زیبا میشدمثله اینه که دراز بکشی و دعا کنی همینطوری دراز کش ل ...

آره عزیزم درست ولی همون دراز کشیدن افسرده بودن چیزی درست نمیشه

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

همه این چیزها از فکر نشات می گیره 

فاجعه سازی ، آشفتگی ذهنی ، اضطراب بیخودی ، روان نژندی و هزار تا بیماری روانی دیگه به خاطر افکار اشتباه ماست . 

روزانه هزار افکار منفی به سر ما میاد ما باید به اونا توجه نکنیم یا کمتر توجه کنیم 

افکار منفی فقط و فقط به خودمان ضربه می زند روابطمان رو خدشه دار می سازد

بیایید برای خودمون ارزش قائل باشیم و فکر های منفی و نا صحیح رو کنار بذاریم .