2777
2789
عنوان

میخوام شروع کنم ولی فکر کنم عقبم

258 بازدید | 31 پست

میخوام واسه کنکور شروع کنم ولی فکر میکنم از همه عقبم همه شروع کردم کتابارو فول شدن ولی من هنوز شروع نکردم همین جلومو میگیره 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش مهمه بعدم فرق نمیکنه ی کتابو ۴ بار بخونی یا ۶ بارنهایتا همون ۴ بار بلدش میشی با کیفیت بخون فقط ...

خب چجوری به ادما فکر نکنم اصلا تمرکز ندارم به خاطر فکر کردن به بقیه همکلاسیا

....

خب چجوری به ادما فکر نکنم اصلا تمرکز ندارم به خاطر فکر کردن به بقیه همکلاسیا

مقایسه کردن تو کنکور سمه شما بگو من الان شروع میکنم جا نمیزنم ب امید خدا منم کتابو تموم میکنم هدف همینه 

درنهایت بدون خیلیا از مرداد بعضیا از مهر بعضیا دیرتر شروع میکنن و کمتر کسی هست از قبل خونده باشه سال اخر مهمه 

اونا هرچیم خونده باشن یادشون رفته باید مرور بکنن

Oh baby

سلام وقتتون بخیر باشه 

ببینین من سالی که کنکور داشتم یعنی سال 1402 رتبم شد 209 کشوری در حالی که از دقیقا خود بهمن ماه شروع کردم 

یه برنامه چیدم که اصلا اصلا اذیت نشدم و خیلی مرتب کارام رو تموم کردم

استرس داشتن فقط نابود میکنه پس قوی باشین و با قدرت ادامه بدین موفق باشین

خیلیا از کم شروع میکنن

شروع کن از درسای راحت شروع کن

الان که دهم رو تموم کردی فرصت خوبیه

درساش یادته 

بخون تلنبار نشه 

اول جامعه شناسی تاریخ جغرافیا اونا رو بخون تو یکی دو هفته جمعش کن همرا با تست

بعدش فنون و عربی و اقتصاد رو جمعش کن

بعدش ریاضی اگه بخوای بخونی و منطق