2777
2789

راستش من مدام سوزش ناحیه تناسلی دارم 

خیلی وقتا ادرارم همراه با سوزش شدیدددد هستش که قطره قطره میتونم ادرار کنم اونم چند دقیقه یکبار،  احساس میکنم مثانه‌م پره و باید ادرار کنم و سوزش خیلی شدید دارم اما نمیاد، به مامانم میگم جدی نمیگیره ببرتم دکتر، میگه ژل شستشو بگیر و بهداشتو رعایت کن درست میشه، انگار من بهداشتو رعایت نمیکنم...این بگذریم... هیجده سالمه بنظرتون چه مشکلی ممکنه باشه؟ کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟ جدیه؟

عفونت داری حتما باید بری دکتر 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای، عفونت واژن هست یعنی؟

اره 

راحت درمان میشه نگران نباش 

همه ی خانما میگیرن

عفونت ادراری هست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

برو تو این تاپیک، استارترش انشاءالله راهنماییت میکنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16013470/درمان-شدگان-طب-اسلامی

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

عفونت ادراری داری . من خودمم همین مشکل رو دارم .  قرص سیپرو افلوکساسین بگیر  بخور .   دوبسته  خوب میشی . ناحیه تناسلیت رو  خشک کن با پارچه نخی .  و شور تت رو هر روز عوض کن . و ژل بشور خودتو . پنیرک هم بگیر دم کن بخور 

عفونته ...لازمه دارو بخوری...برو دکتر...البته رعایت و اینا هم لازمه..حتما بعد دستشویی خودتو خشک کن و نذار اون ناحیه مرطوب بشه...زود به زودم عوض کن لباس زیرتو و اینکه با صابون بچه بشور لباس زیرتو

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

مامانم میگه عفونت شاید باشه که دکتر رفتن فایده نداره دکتر واری نمیکنه و چیزی نمیده

خودت برو کوچک نیستی ک یاعفونت رحم داری یا ادراری. اگه ادراری باشه خطرناک میشه ها. دکترمیری چرک خشک کن میده خوب میشی چ مامان بی درکی داری

مامانم میگه عفونت شاید باشه که دکتر رفتن فایده نداره دکتر واری نمیکنه و چیزی نمیده

چرا دارو میده و خوب میشی...البته بعدش حتما باید اون نکاتی که گفتمو رعایت کنی وگرنه دوباره بر میگرده...دارو هاتم حتما کامل و سر موقع بخور...ممکنه یه هفته بخوری و ببینی خوب شدی،قطعشون نکن....دوره ی درمان رو کامل کن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

وقتی میگی قطره ای  ادرارت میاد همراه با سوزش یعنی عفونت ادراری داری 

اگ واژنت میخاره  ک اونم بحثش جداست باید بگم  ترشح داری ؟ نداری ؟  ترشحت چطوره  ؟ پنیریه . ابکیه  ؟ سفته ؟ چ جوریه