2777
2789
عنوان

ب ابرو ضربه خورده بعد بخیه زدم

81 بازدید | 9 پست

دور چشمم هم یه کم کبود شده بود از سر شب تا حالا انقد قسمت بخیه ‌وپلکم میخاره ک اصلا نخوابیدم پماد زدم ،مرطوب کننده زدم دیونه شدم بخدا،فردا هم با یه بچه باید سروکله بزنم.چکار کنم؟

اگه تازه ست مرطوب کننده نزن بدتر میشه 

من بچه بودم به ابروم ضربه خورد شکست حتی گریه نکردم اومدم دراز کشیدم پیش مامانم خوابیدم 

انقد خونریزی داشت مامانم از خیس شدن بالش زیر سرم فهمید 

همیشه دلم برای مظلومیت خودم میسوزه 😢

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تازه ست مرطوب کننده نزن بدتر میشه من بچه بودم به ابروم ضربه خورد شکست حتی گریه نکردم اومدم دراز ...

منم احتیاج ب بخیه داشت انقد خون اومد نرفتم دکتر ،دوشنبه ک ضربه خورد من شب پنجشنبه رفتم یعنی دوروز بعد

منم احتیاج ب بخیه داشت انقد خون اومد نرفتم دکتر ،دوشنبه ک ضربه خورد من شب پنجشنبه رفتم یعنی دوروز بع ...

دردش هم زیاده هم چشم آدم درد میگیره هم سر 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

راستی جاش موند واسه شما؟؟؟واسه من روی دم ابرو ب پایینه

اره دقیقا وسط ابرو بود یعنی الآنم که اصلاح میکنم اون قسمت خالیه خیلی بده هر کاری هم میکنم دیگه مو در نمیاد 

شب سه شنبه این اتفاق واسم افتاد،الان۴ روز شده

اسی مرطوب کننده کاملا استریزه نیست ممکنه عفونت کنه نباید میزدی حتی دیگه به زخم پماد تتراساکلین هم نمیزنند تا خشک بشه اون خارش هم طبیعیه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*