2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت تا چهارشنبه باید زایمان کنم وگرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه من سز نمیخام طبیعی اپیدورال میخام بشم

طبیعی خیلی بده.منم بزرگترین اشتباهم این بود که به انتخاب خودم طبیعی زایمان داشتم.به نظرم بزرگترین خیانتیه که در حق خودم کردم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

نه عزیزم اصلا نگران نباش گلم ایشالله ب سلامت میاد بغلت اصلا ترس نداره سر میشی اصلا متوجه نمیشی بعد ع ...

مرسی عزیزم 

برام دعا کنید من خیلی آدم ترسویی شدم 

اره عزیزدلم نترس درد بگیره بری بیمارستان خودشون معاینه میکنن گلم.وقتش باشه میرنت ک بچه رو بیاری نباش ...

سزارینت انتخابی نبود یعنی ؟؟ میشه بگی هزینه اش با انتخابی چقدره تو نت میزنم هزینه ی طبیعی مثلا زده بیست تومن سزارین چهل تومن همینطوریه ؟؟؟ 

من توی سونوی آخر زده بود بچه بریچه و سر همین همش نگران نوع زایمان شدم که چی میخواد بشه البته هنوز کلی جا داره که بچرخه ولی مثلا اگه بعدا همین بریچ موند چی 

بعد دکتری که خود آدم داره نمیاد بیمارستان ؟؟ 

دکتر برای زایمان همیشه تو بیمارستان هست ؟

طبیعی خیلی بده.منم بزرگترین اشتباهم این بود که به انتخاب خودم طبیعی زایمان داشتم.به نظرم بزرگترین خی ...

عزیزم میشه بگی چرا بده به خاطر دردش یا عوارض داشته ؟ من شنیدم عوارض سزارین بیشتره 

سزارینت انتخابی نبود یعنی ؟؟ میشه بگی هزینه اش با انتخابی چقدره تو نت میزنم هزینه ی طبیعی مثلا زده ب ...

چراهمون دکتر میاد ولی چون اورژانسی بودم پارسال همین موقع دویست تمن شد خرج س روز بیمارستانم باده روز دستگاه دخترم‌

اگ خودت بخوایی عمل کنی کمتراز ده تمن نمیشه ولی من کیسه ابم پاره شد سزشدم اورژانسی دوس داری سز باشی

..