2777
2789

من اینجا خیلی اعتماد داشتم به کاربرا ازشون مشورت میگرفتم بر اساس سنی ک میزدن یا خدا که چند تای دیگشونم ممکنه فیک باشن😐

شما باید فرض کنی کل سایت فیکن

به هیچ کسی هیچ اعتباری نیست مخصوصا تو فضای مجازی

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به بار با یه کاربر خصوصی مشورت کردم درمورد افسردگی زایمان 

یه قرصی معرفی کرد از یه آنلاین شاپ گرفته ، به خدا حس میکنم تبلیغ بود ولی دو روز باهام حرف زد منم هیچی نگفتم ، امیدوارم با قصد و نیت شر کسی کاری نکنه حداقل 

بعد من میشستم از اینایی که خودشون پزشک معرفی کردن مشورت میگرفتم خاک بع سرم

اینجوری نگو عزیزم

ولی درکل اینجا برای سرگرمی خوبه 

برای تصمیم های جدی اینجا نباید کمک بخوای مخصوصا تو این چند سال اخیر که سطح فرهنگی کاربرای نی نی سایت به شدت اومده پایین

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من زدم 61 ، 61 ام ؟؟؟ 23 سالمه 

پس هیچی واقعی نیست 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اون فرق داره با بچه ۱۶ ساله که بگه ۳۳ سالشه و متاهله و…

منم خوندم برام عجیب بود که فرض کن چند تا هویت ساختگی تو ذهنت بسازی و براشون تاپیک بزنی 

یادمه یکی دو سال پیش هم یکی بود ، اون مشخص بود از تاپیکاش که آب و تاب داشت 

ولی فزوعی خیلی زیر پوستی بود 😂🤭

اوایل دهه نود یکی از نزدیکام از نینی سایت استفاده می‌کرد اولین بار اسمشو از ایشون شنیدم ، انقدر پرست ...

اره خیلی با کلاس بود اون موقع حتی ی فیلم هم از روش ساخته بودن