2777
2789
عنوان

کاربر فیک رو پیدا کنین چی میشه مگه

116 بازدید | 12 پست

سلام

پیرو تاپیک فزوعی و کاربری های فیکش اینو زدم

حالا مثلا فیک باشه یا نه

مجازی کلا اسمش روشه. همه فیکن

برام سواله چرا بعضیا اینقدر براشون مهمه

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

مردم رو نباید گول زد که

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم رو نباید گول زد که

آخه خیلیا اینجا حرفاشون دروغه

اینجا که نه طرفتو میشناسی نه هیچی، چرا باید اعتماد کنی

حداقل تو اینستا یه شناخت نسبی داری

الان از کجا معلوم اصلا سن من چنده

مهمه مگه 

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

حالا چون مجازیه دلیل نمیشه بی صاحب باشه و ملتو اسکل کنن

بابا توی مجازی هرچیزی ممکنه شما باور نکنین خب 

اینجا رو به عنوان سرگرمی بگیرید نه مشاوره زندگی 

اینجا همه خودشون کلی مشکل دارن ممکنه تجربه نداشته باشن چرا واقعا؟

میبینی یه نفر میاد میگه شوهرم فلان کرده و الان من چیکار کنم؟

راهش مشاور و آدم باتجربست نه نی نی سایتی که معلوم نیست که کی از پشت گوشی برات پیام میفرسته

وقتی آسیب می بینی باید بری درمان کنی نه اینکه همه جا داد بزنی زخمی هستی   قضیه این کسایی که تاپیک پربازدید زدن همینه 

این راه درمان زخم هاتون نیست بدتر عفونت میگیره زخمتون 

من فقط موندم چطور می نی یار حتی اسم کاربرهای معلق قبلی این کاربر رو داده!!!!       جزو قوانین سایت نیست   اطلاعات و گذشته چندین ساله یک کاربر باید محرمانه باشه 

برای منم مهم نیست فقط برای اون تایم استراحت میام اینجا رو میخونم سرگرم بشم البته که دوست دارم  واقعی باشن اما خب باید قبول کرد مجازی اسمش روشه و نمیشه به همه درس راستی و درستی داد . باید خواننده عاقل باشه و هرچیزی باور نکنه 

خدایا ااااااااااا شکرت

حوصله دارنههههه،،من خوشم نمیاد از کنکاش کردن، برامم مهم نیست،، اوقات بیکاریمو میام فقط،اسمشم روشه دیگه مجازیییی،، از خیلی‌ها تاپیک یاپستشون متوجه دروغ میشم،، چون خوشم ازدروغ نمیاد پس برام اهمیتی نداره، بیشتری جوابشون نمیدم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

چون با احساسات مردم بازی کرده تاپیکایی زده که بقیه دلشون سوخته 

همینجوری فیک الکی نبوده که

تاره کلی هم بی ادبی کرده کلی توهین

اگه فقط فیک بود و تاپیک نمیزد چیکار داشتیم باهاش

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820