2777
2789

خیلی اذیت میشم همه جا خاموش کردیم تو تاریکی میره اشپزخونه میره هال میره میز تی وی رو دست میرنه میزپره اتاق کشو هارو باز میکنه اساب بازیاشو میریزه سرشو همش میزنه جایی واقعا کم اوردم الان خوابیده

این سوال واقعیه؟؟

جون بچتو میدی دست کاربرای اینجا؟؟؟

باید بری دکتر اطفال مگه دارو الکیه اونم برا بچه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت خوابش رو درست کن دارو نده.

صبح زود بیدارش کن خسته بشه ظهر ساعت ۱‌ یا ۲ بخوابه تا ۴ اینا بعد دیگه خودش تا ۱۲ شب خسته میشه می‌خوابه

باید لم خوابش دستت بیاد 

بهش تا دو ساعت قبل خوابش مواد قندی و شیرینی جات و شربت و بستنی و‌کافئین نده به هیچ عنوان

سعی کن ببریش یه دوش بگیره بیاد خسته میشه می‌خوابه 

این سوال واقعیه؟؟جون بچتو میدی دست کاربرای اینجا؟؟؟باید بری دکتر اطفال مگه دارو الکیه اونم برا بچه

اره واقعیه دکتر دوتا داد اثر نمیکنه کاربر نه مامان این سایت برای نی نی ماماناس بقیه بعدا غارت کردن

ساعت خوابش رو درست کن دارو نده.صبح زود بیدارش کن خسته بشه ظهر ساعت ۱‌ یا ۲ بخوابه تا ۴ اینا بعد دیگه ...

دوش رو نمیتونم شیرینی جات رعایت میکنم صب چند بیدار کنم الان خوابید

اینجا ک تاپیک واسه گوز میزنن دارو میخای،؟؟ببر دکتر

واسه گوز بچه هم ارههه اسم سایت نگا کن ببین متعلق به کیاست برای کیا ساخته شده شما هستین که هدف اصلی این سایت فراموش کردین این برای مامانا و بچه هاس

واسه گوز بچه هم ارههه اسم سایت نگا کن ببین متعلق به کیاست برای کیا ساخته شده شما هستین که هدف اصلی ا ...

شمارو‌نگفتم ک‌

تایپک بغلی از گوز برادرش گذاشته میگم‌اینا نمیتونن بهت داروی درست معرفی کنن

اره واقعیه دکتر دوتا داد اثر نمیکنه کاربر نه مامان این سایت برای نی نی ماماناس بقیه بعدا غارت کردن

من بخاطر نی نیت میگم گناه داره خودسر دارو ندی وگرنه هرجور صلاح میدونی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

دوش رو نمیتونم شیرینی جات رعایت میکنم صب چند بیدار کنم الان خوابید

ببین بستگی به بچه‌ داره که چند ساعت بدنش خواب بخواد

یه بچه کلا خوابش کمه یکی زیاد

ولی نرمالش دیگه همون ۹ ساعته ، فردا ۸ ۹ به بهانه بازی بیدارش کن بهش یه صبحونه بده شارژ شه نذار بخوابه تا ۳ و ۴ بعد یه چرت ۲ ساعته بزنه و تا قبل ۶ بیدارش کن و دوباره هی باهاش بازی کنه سرش گرم شه ببرش پارک و بیرون خسته شه شامو تا قبل ۱۰ بده دیگه کم کم برقارو‌تا ۱۱ خاموش‌کن و شروع کن ماساژش بده ، کف پاهاش کف دستاش ، پشتش ، موهاش . اگه گرماییه دمای اتاقو خنک نگه دار و براش یه آهنگ آروم بزار یا شعر بخون

شمارو‌نگفتم ک‌تایپک بغلی از گوز برادرش گذاشته میگم‌اینا نمیتونن بهت داروی درست معرفی کنن

ولش کن منم همینو گفتم میگه سایت مال ماهاست😐