2777
2789
عنوان

دوستان من داغ جوان دیدم

1821 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

پسرم پسر نازنینم روز بعد از تولد ۲۲ سالگیش و بعد از دوماه آموزشی در بیرجند ، به پادگان یگان ویژه تهران رفت،پرستار جوونی که تازه فارغ‌التحصیل شده بود،روز یکم تیر به دیدنش رفتیم و قرار شد فردا براش وسایلش رو ببریم، وسایلش رو با چه ذوقی چیدم و از باباش خواستم فردا صبح زود ببره اما ظهر وسایل رو برد و همون وقت با موشک پادگان رو زدند ....الهی کسی داغ جوان نبینه یه ماهه زندگیم رو به مرگ کامله. کسی هست که بهم کمک کنه آروم بشم ؟ پسرم فوق العاده زیبا و باشخصیت و نجیب و نخبه بود استاد زبان آلمانی پرستار ورزشکار ،،،،اصلا نتونستم قبول کنم که نیست..دوتا بچه دیگه هم دارم که نمیشه جلوشون گریه کرد. راستش از کسانی که فقط بهم میگن صبر کن بخاطر بچه هات هم آرامش نمیگیرم. بچه اولم بود و روحم رو با خودش برای اید برد. چه کنم که آرامش بگیرم 

کسی هست بهم کمک کنه؟

دوسال پیش تصادف خیلی خیلی سختی کرد و خدا برگردوندش. چرا بردش پس؟ اونم روز آخر جنگ😭😭😭😭 همیشه فکر میکردم وجودش، پاداش عمری معلمی منه، اما خدا بردش..از لعنت فرستادن به جنگ یا اسراییل یا مسوولین بی وجدانی که بچه پرستار من رو در پادگان نگهداشتند تا کشته بشه چه حاصل ؟ زندگی ما تباه شد یه مزار از پسررشیدم در بهشت زهرا موند و چراغی که برای ابد خاموش شد.ممنون میشم براش گاهی دعا کنین اون پسری بود که هرکس دیدش به تربیت ما آفرین گفت. 

🙏🙏🙏😔😔😔❤️

هیچی کار نمیتونم.کنم فقط میگم خدااااصبرت بده بحق زینب کبری 😭😭😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های برا ارامش دل این مادر همگی سوره حمد بخونید خیلی سخته خیلییی 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خدا به دلتون آرامش بده روح پسر عزیزتون شاد😔

نمیدونم تا کی قرار مردم مظلومم عذاب بکشن

خدا باعث و بانیش و لعنت کنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بنظرم خودتونو سرکوب نکنید...

عذاداری کنید گریه کنید حرف بزنید درموردش....

بزارید سوگ و عزا روند خودشو طی کنه...

اگر جلوی بچه هاتون نممیخواید روی یکی دو ساعت برای خودتون خلوت کنیدو عذاداری کنید

خدارحمتش کنه 

و خداوند بهتون صبر بده 

دنیا همینه یه روز دنیا میان و یه روز از دنیا میرن نمیشه با سرنوشت جنگید 

شمام می‌دونم سخته برات اما هرکاری کنی دیگه پسرت برنمی‌گرده پس براش قرآن بخون خیرات بده که اون دنیا دستگیرش بشه

خیلی سخته

اصلا نمیشه بهش فکر کرد

ی عمر زحمت میکشی بچه رو با سختی بزرگ میکنی

ک ادم سالم و موفقی بشه

ی روزه همه چیز تموم میشه

حق داری 

خدا بهتون صبر بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خدابهتون صبر حضرت زینب بده عزیزدلم

اون پسر گلمون بهشتی بوده خدای مهربان همیشه بچه های بهشتی رو میبره پیش خودش...مثل برادر جوان من

اگه براش زیاد گریه کنبد جاش اذیت میشه

وقتی گریه میکنید به اسم حضرت علی اکبر گریه کنید

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

روحشون قرین آرامش

انشاءالله خدا به شما و خانواده بزرگوارتان صبر عطا کنه..

فقط اینو بدونید که پسرتون هر آن و لحظه پیش شماست و از دیدن بی قراری ها و ناراحتی های شما بیقرار و ناراحت میشه.

آرام باشید تا ایشون هم به آرامش برسند...

نمیشه هم ناشکری کنی استارتر دیگ قسمت این دسته گلای روی زمین میشه هرچی ادم بیخود لاشی نامرد رو زمین میچرخن دسته گلای مملکتمون زیر خلوارها خاک😭😭😭😭😭😭