2777
2789

۱۵۰ تومن از مستاجرمون پارسال گرفته بود

امسال به جای اجاره قرار شده ۱۵۰ تومن دیگه بگیره و ۱۳۰هم دوماه دیگه بده

۱۱۰تومن از باباش بگیره ماهی۲و خورده ای سود پول به باباش بده

۵۰هم از خواهرش بگیره سود اونم ماه به ماه بده

۱۲۰هم مامانش گفته از دوستم قرض میگیرم تا دوماه دیگه که مستاجر پول داد بدی بهش...

۱۰۰هم ماشین خودشو که الان قراضه شده میخرن

احتمالا۴۰-۵۰ هم کم میاره که گفت حلقه هامونو بفروشیم من قبول نکردم.احتمالا از پسرخالش میگیره به اونم باید با سودش پس بده....

خودمون هم تو زیر زمین باباش ساکن هستیم...اجاره هم میگیرن ازمون چون گفت خونه مونو باید بده رهن تا پولشو بزاره برای ماشین....

اصل پول باباش و خواهرشم باید جور کنه که خدا میدونه کی و چطور جور میکنه

نظرتون چیه؟؟

تا خروار میرین زیر قرض که بعد یه سوال پول اینارو با سود میخواد از کجا بیاره؟ لابد میخواد خودتو بفروشه😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرض میکنه با سود؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳

نزول نیست احیانا؟ 

حکم شرعیش رو. میدونه؟ 

نکنه الکی الکی حروم بیاره سرسفره!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

😑😑😑😑😑🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄مغز داره واقعا

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خیلی اذیت میشید

نمیشد همون پولایی که دارید بذارید بانک وام بگیرید؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ماشین داشتن به چه قیمتی؟

خود ماشین اگر مدل بالا باشه ک هزینه داره حتی نو باشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
تا خروار میرین زیر قرض که بعد یه سوال پول اینارو با سود میخواد از کجا بیاره؟ لابد میخواد خودتو بفروش ...

خونه میفروشه لابد با این طرز فکرش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

چقد دزآمد داره؟؟؟خانوادش سودمیگیرن ازش،چوس،عجیب

به حرف شما گوش میده؟ بگو انقد قرضاشوسنگین،نکنه

حلقه رو نفروش 

گوش نمیده بزازخودش جوابکو خانوادش باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

تا خروار میرین زیر قرض که بعد یه سوال پول اینارو با سود میخواد از کجا بیاره؟ لابد میخواد خودتو بفروش ...

خدا نکشتت بچم الان بیدار میشه از خندم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.