2777
2789
عنوان

خانوما قرتی شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست
اره یک بار خوبه ولی منکه چند ساله دارم کراتین میکنم موهام کم پشت شده دیگ قصد دارم بزارم فر بمونه تهش ...

جدی میگی ریزش گرفتی خیلی!!

اینطورم ک بدمیشه پس 😮‍💨

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

پول رو از همسر که سفارش مخصوص  هم میده بگیر بزن بر موها 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی ریزش گرفتی خیلی!!اینطورم ک بدمیشه پس 😮‍💨

خیلی که نه البته من خیلی بیش از حد کراتین کردم و وقتی ربشه در میومد و موهام دو حالته میشد خبلی افسرده میشدم برا همین همش کراتین میکردم 

برا بقیه ۶ ماه یکبار من رشد موهام زیاده ۳ ماه ی بار 🥲همین باعث ریزش شد

پول رو از همسر که سفارش مخصوص هم میده بگیر بزن بر موها

ی مقدارشوخودم جور کردم یکمم قراره اون بده 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
خیلی که نه البته من خیلی بیش از حد کراتین کردم و وقتی ربشه در میومد و موهام دو حالته میشد خبلی افسرد ...

شما دیگه زیادی از حد کراتین کردی دمار موهاتونو در اوردید 😄

اگر می دونی مثلا تا یکی دوماه بعد بازم پول دستت میاد اول برو رنگ و لایت بعد کراتین یه راه دیگه هم دا ...

اره راست میگی اول رنگ کنم بهتره انگار

ی مقدارشوخودم جور کردم یکمم قراره اون بده

خب حله پس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ولی ب نظر من موهای وز رنگ شده قشنگ نیست اصلا مرتب بودنش مهمه تره

درست میگی ولی شاید رنگ کنم بعد ی پروتئین هم انجام بدم اوکی شه هزینشم کمتراز کراتین میشه

درست میگی ولی شاید رنگ کنم بعد ی پروتئین هم انجام بدم اوکی شه هزینشم کمتراز کراتین میشه

اره بالا ترم گفت پروتئین کن 

من خودم کراتین دوست ندارم بیش از حد صاف میکنه 

اما پروتئین هم وزی هارو میگیره هم ی صافی خوبی میده به موها