2777
2789

سلام شبتون بخیر و خوشی

کسی تا حالا از ازکی وام .وام گرفته باهاش طلا خریدین اگه گرفتین از کدوم سایتش ممنون میشم راهنمایی کنید

آدما مثل آب و هوا همش رنگ عوض میکنن

نه نگرفتم اولین باره میشنوم

من مراحل رو تکمیل کردم مونده اعتبار واریز بشه میترسم از فروشگاه های طرف قرارداد طلا بخرم قلابی از آب در بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوبار توی نی نی سایت دیدم اسم هماتیت گلد رو آوردن اونم جزو همون فروشگاه های طرف قرارداد کسی ازش خرید کرده یا نه نمیدونم میشه اعتماد کرد

یکی دوبار توی نی نی سایت دیدم اسم هماتیت گلد رو آوردن اونم جزو همون فروشگاه های طرف قرارداد کسی ازش ...

از چه بخشی میتون وام بگیری 

میتونی لیست فوشگاه های طلا رو بدی

درموردش تاحالا نشنیدم و نمیدونم روندشون چطوریه

اگه مغازه داشته باشن و قرارداد و جواز و اینکه علاوه بر مکازی باونی حضوری خرید کنی معتبره

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
از چه بخشی میتون وام بگیری میتونی لیست فوشگاه های طلا رو بدیدرموردش تاحالا نشنیدم و نمیدونم روندشون ...

ببین توی گوگل سرچ کن ازکی وام بر اساس رتبه اعتبار سنجی بهت وام میدن تا سقف ۷۵ میلیون اگه تهران باشی آره میتونی حضوری هم خرید کنی در قبال وام هم به عنوان ضامن چک صیادی که به اسم وام دهنده باشه رو قبول میکنن اگه تهران باشی چک رو خودشون میان دم در خونه میگیرن اما اگه تهران نباشی باید پست کنی براشون منم پست کردم براشون

ببین توی گوگل سرچ کن ازکی وام بر اساس رتبه اعتبار سنجی بهت وام میدن تا سقف ۷۵ میلیون اگه تهران باشی ...

ممنون اره دیدم

ببین بنظرم نمیصرفه یا من اینکارو نمیکنم

چون کارمزدش 22 درصد بود چیزی که دیدم

روژا گالری رو چک کردم 18 درصد روی طلا میکشه

برای سرمایه گذاری کوتاه یا میانمدت معقول نیست بنظرم و ضرره

فروشگاهاش معتبره

چون هم کدمالیاتی دارن و هم ثبت شدن

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
ممنون اره دیدمببین بنظرم نمیصرفه یا من اینکارو نمیکنمچون کارمزدش 22 درصد بود چیزی که دیدمروژا گالری ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتی