dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 عنوان 💢💢💢دخترای دانشجو معلم💢💢💢 190 بازدید | 21 پست دخترای دانشجو معلم کسی هست سفر زیارتی رفته باشه ؟؟ یا کسی رو میشناسید که رفته باشه؟؟ سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍 1404/05/04 | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 هم ؟! سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 خوذم عزیزم شما مجوز خروج از کشور گرفتین از اداره؟ سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 ام لکنت داری فک کنم😂😂 سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8727 دوستان دانشجو معلم الان چقد حقوق میگیره؟ ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 دوستان دانشجو معلم الان چقد حقوق میگیره؟ بستگی داره.من چون خود دانشگاه فرهنگیان درس نمیخونم حقوقم بیشتر از بقیه دانشجو معلماست سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8727 بستگی داره.من چون خود دانشگاه فرهنگیان درس نمیخونم حقوقم بیشتر از بقیه دانشجو معلماست خب اونایی ک فرهنگیان میخونن الان چقده؟ ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 خب اونایی ک فرهنگیان میخونن الان چقده؟ فک میکنم ۸/۵ الی ۹ تومن سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
تعلیقی14789 عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2972 عزیزم شما مجوز خروج از کشور گرفتین از اداره؟ برا سفر کربلا منظورته؟اره باید بگیری و بگو حتما برای سفر زیارتی میری پاس هم ک نهایت ی هفته میاد زیارتی بگیر لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 برا سفر کربلا منظورته؟اره باید بگیری و بگو حتما برای سفر زیارتی میری پاس هم ک نهایت ی هفته میاد زیار ... پاسپورتمو گرفتم. ولی زنگ زدم اداره گفت باید حضوری بیای برای مجوز سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
dokhtkurd مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4244 رشتتون چیه سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍