2777
2789
عنوان

دایی هرزه

309 بازدید | 12 پست

بچه ها دختر همسایمون که قبلا در موردش گفتم داییش هرزه اس و قصد تجاوز به این دختر رو داره این هم هر کاری کردم فایده نداشته حتی آبروی داییش رو برده به پسرش هم گفته ولی داییه احمقه اصلا براش مهم نیست باز به این دختره میگه بیا با هم فرار کنیم بریم اروپا این دختره هم مثل بید میلرزید و به من گفت میخواد داییش رو بکشه من دیگه نمیدونم چی بگم داییش واقعا پیرمرد و سنش ۹۰ ساله قشنگ جلوی بقیه میزنه زیر حرفاش حالا دختره میگه میخواد داییش رو بکشه

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هرچی رفت جلو عجیب تر شد😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه 90سالشه که خودش تا چند وقت دیگه میمیره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خیلی جالب گفتی ولی واقعا پیرمرده پیام هاش رو نشونم داد بهش هم زنگ زد اول گفت ستاره جون تنهایی کسی صدای منو میشنوه؟ بعد دختره گفت بله تنهام اونم شروع کرد حرفای بد زدن منم فقط میخواستم بالا بیارم

عزیزم از این ادم ها زیاد پیدا میشه یارو زن داره دوتا بچه داره بازم فکر هول بازیشه بهش بگو که کلا از ...

من گفتم به داییش بگه بره دنبال یکی همسن خودش رایی ناتنی هم هست 

بی ادبی نباشه باید دنبال یه کفن بگرده تا یکی همسن خودش ازدواج کرده؟

اره اینجوری که دختره میگه ۷ تا بچه داره نوه هاش از ستاره بزرگترن

خوب دیگه وقتی ازدواج کرده دیگه واسه چی دنبال دختر مردمه این قدر این چیز ها هستن که عادی شده واسه مرد ...

خرابه دیگه مگه فقط زن خراب داریم؟ مرد خراب هم هست زیاد هم هست