2777
2789
عنوان

امروزتولدم بود

132 بازدید | 15 پست

نمیدونم چراحس دلتنگی عجیبی گرفتم حالم یجوری شدفکرکنم خوشیم روچشم زدن کاش عکسامواستوری نمیکردم چقدرحالم بده به خاطرحرفای اینواون ای خدا

من وام دانشجویی برداشتم بعدپول داشتم شوهرم میگفت یراتولدت چی بخرم گفتم دستبندطلاوفلان گفت گرونه گفتم نه 4,5تومن ولی چون خودم پول داشتم توذهنم این بودکه لون پول روبده بزارم روی 10تومنی که خودم دارم یه دستبندخوب بخرم

ولی خلاصه یه جارفتم دیدم دستبندقشنگی داره خودم باپول خودم خریدم بعدروزتولدم شوهرم که دید دستبندروگفت همین کادوتولدمن باشه قسطاشوخودم میدم وفلان

گفتم اره حتماوفلان بعدم گفتم هرچندبه مادرم گفتم اینوتوخریدی برای تولدم واستوریم گذاشتمش

مادرمم ازاون وردیونم کرده که چراانقدرطلامیخری وفلان

ازیه طرف دیگم شوهرم هیچی برای تولدم نخریدفقط کیک خریدورفتیم کافه کاپوچینوخوردیم وجشن گرفتیم واستوری کردم خوشحال بودم البته شب قبلشم یه دونه شکلات 150هزاری خریدداددستم وگفت براتولدت واینکه 2روزقبل بزام 2تومن ریخت

حالاگفتم خواهرم یک تومن ریخت گفت خوبه دیگه. 3تومن‌داری

اماالان باخودم میگم شوهرم چراهیچی نخریدبراتولدم ودلم گرفت یجوریم حالامن خر بااون 2تومنی که پول داده مادوسفارش دادم براتولدش چون تولدش چندروزدیگس

چراهیچی نگفت برای تولدت چی بخرم هعی چقدربدبختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

فقط میتونم بگم داشته های شما آرزوی خیلی هاست عزیزم❤

بازم شکرخدا که کیک خرید، کافه برد ،گفت قسط طلا رو میدم ، دو تومن واریز کرد ... 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یاد عقد خودم افتادم

عید نوروز بود 

دخترعموم هم عقد بود

یه چمدون پر از لباس آورد، گفت شوهرم خریده(بدون اینکه من ازش بخوام آورد)

چند وقت بعد طلاق گرفت،گفت اونارو خودم خریده بودم و اونا عیدی نیاوردن

یه بار هم خواهر شوهرم که خیلی با شوهرش مشکل داشت،یه عکس دو نفره استوری کرده بود،یه جعبه هدیه خالی هم جلوشون بود،کلی هم از عشقش بابت هدیه قشنگش تشکر کرده بود

اصلا چه لزومی داره بقیه بفهمن همسرمون برامون کادو چی آورده

فقط اینجوری باعث میشین یه عده حسرت بخورن

بذارین خوشی هاتون بین خودتون بمونه

قشششششنگ میخوای جوری بزنی به شوهرت که نفت در بیاد 😐😐خب دیگه چکار کنه برات بدبخت؟؟؟

اره تازه کفتم توپول ندادی که پول وامم هستش گفت میخوای بریم دستبندتوفرداعوض کن من پول بیشترروش بزارم یه دستبندبهتربخر گفتم نه توبایدخونه بخری بایدپول جمع کنیم گفت چراتیکه میندازی

منم امروز تولدم بود یکدفعه بحث افتاد شوهرم گفت من هر چی دارم خودم تلاش کردم تو فقط خرج نکردی چیزی به من اضافه نکردی ما از صفر زندگی شروع کردیم خداروشکر همه چی داریم بااین حرفش دلم گرفت گفتم هیچی نمی‌خوام حرف تولدم نزنی گریه کردم خوابیدم حتی نرفت یه کیک خشک خالی بگیره