2777
2789

سلام شبتون بخیر 

دوستان من نزدیک دوساله عقدم و خانوادم چندین بار پرسیدن کی میرید خونه خودتون ، شوهرم هنوز تو این مدت نه وسیله هایی که باید بخره رو خریده نه سرویس طلا نه حتی پولی برای رهن خونه کنار گذاشته .بما هنوز وام ازدواج ندادن و شوهرم میگه معطل اونم البته اگه اونم بگیرم برای کسب و کارم استفاده میکنم و اینقدر زود عروسی نمیگیرم. من ازش واقعا ناامید شدم با این طرز فکرش و اینکه اصلا هیچ برنامه ای واسه شروع زندگی نداره ‌ترخدا بگید چیکار کنم .

اینم بگم حرفشو که میزنم بهش عصبی شه و داد و بیداد میکنه

به عنوان کسی که عروسی خیلی لاکچری گرفتم و الان توی زندگیم‌موندم میگم خوشی موقت رو فدای ارامش و راحتی زندگیت نکن

زندگیامون جوریه که اگه یه اشتباه یا خرج اضافی کنیم چندین سال درجا میزنیم

من پول عروسی گرفتنم رو اگه خرج زندگیم کرده بودم الان خیلی راحت بودم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

به عنوان کسی که عروسی خیلی لاکچری گرفتم و الان توی زندگیم‌موندم میگم خوشی موقت رو فدای ارامش و راحتی ...

خب من بخدا دغدغه ام عروسی گرفتن هم نیست ‌میگم فقط بریم سر خونه ی خودمون ،میگه نه هنوز زوده پولام رو الکی خرج نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی نمیخوام دلتو خالی کنم 

اما همه مردا همینن 

منم شوهرم عقدمو چهار سال طول داد و آخر سرم گفت عروسی بی عروسی  و خونه هم بی خونه !! دقیقاً مثل شوهر تو نه پولی گذاشته بود کنار نه هیچی 

منم ازش جدا شدم بعد از چهار سال بلاتکلیفی و این واقعاً خیلی بده خیلی

اسی نمیخوام دلتو خالی کنم اما همه مردا همینن منم شوهرم عقدمو چهار سال طول داد و آخر سرم گفت عروسی بی ...

وای دقیقا حس میکنم سرنوشت منم همینه، ‌بهش میگم حداقل همون ۴ تیکه وسیله ای که مال توئه رو بخر .میگه کجا بزارم ؟میگم خونه ی ما 

میگه اگه سال دیگه خاستین خونه عوض کنین چی؟بعد کجا ببرم؟

فکر کن حتی تا سال دیگه هم نمیخواد بریم خونه خودمون ‌خیلی حالم بده واقعا 

هیچی عزیزم هیچ مراسمی نداشتیم تا به الان الانم من فقط دلم میخواد بریم خونه ی خودمون اما میگه زوده

خوب بگو بعد دو سال چه زود بودنی

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔