2777
2789
عنوان

میشه بیان نظر بدین

92 بازدید | 11 پست

سلام این جریان واسه من نیست مال خواهرمه 

خواهرم نامزد داره بعد نامزدش گفت ک میخوام برم مسافرت چندروز پیش خواهرم گفت نرو بخاطره من نرو گفت نه میرم چندروز میام اون محترمانه گفت نرو اما آخرش رفت 

الان میخاد آجیم همه چیزو خراب کن انگشترش پس بده من میگم اشتباه اما اون میگه بهترین کاره نظر شما چیه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا سر ی مسافرت پس عشق چی میشه!

چون مجردی با دوستاش رفته خواهرم بایت این قضیه ناراحته

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

خب بره باید قبل عقد اگ براش مهم بود مطرح می‌کرد ب شوهرش بگه منم مجردی میرم ببینه اون چی میگه!

نامزد رسمی هستن انگشتر آوردن بعد محرم عقد میکنن

بهش گفت نرو اما آخرش رفته

نامزد رسمی هستن انگشتر آوردن بعد محرم عقد میکننبهش گفت نرو اما آخرش رفته

من خودم بودم اول حرف میزدم باهاش ب شعور طرف ربط داره من الان با ی پسری حرف میزنم چیزی نگفتم خودش بارها گفته سفر مجردی در کار نیست اول حرف بزنن باهاش یعنی ی سفر آنقدر جدیه!  

من خودم بودم اول حرف میزدم باهاش ب شعور طرف ربط داره من الان با ی پسری حرف میزنم چیزی نگفتم خودش بار ...

بله بحث خواهر منم همینه میگه اینقدر واجب بود ک بره 

بابا زیادهم سختش نباید کرد هرچیزی  و باید کم کم نرم کرد ن یکباره.انتظار نداشته باشه ک سریع ازمرحله مجردی وارد مرحله ی متاهلی وارد بشه.خواهرت اروم اروم اون و ب خودش جذب کنه نه دفع کنه