2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم میفهمه نمیخوادت یا یکیو داره نمیخواد بیاد سمتت

اخه خودش یکاری کرد که من اینجوری بهش وابسته شم

خودش با رفتاراش با حرفایی که میزد

من اصلا بهش حسی نداشتم برام مثل بقیه آدما بود

اون هی میومد باهام شوخی میکرد میخواست منو بخندونه هی سوال پیچم میکرد خیلی ببخشید رسما لاس میزد

منم یه مدت ندیدمش حس کردم که انگار دوسش دارم ولی اون اصلا باهام رسمی شده رفتارش تغییر کرده

بهم پیشنهاد نداده تا الان

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اخه خودش یکاری کرد که من اینجوری بهش وابسته شمخودش با رفتاراش با حرفایی که میزدمن اصلا بهش حسی نداشت ...

ب این میکن روانشناسی سیاه 

ایشون رسما میخواست تورو باکاراش وابسته کنه اصلا عکس اعمل نشون نده به هیچ وجهه

بهش بگی کنسله کلا سمتت نمیادولی یه چراغ سبزی نشون بدی پیامی تعریفی تمجیدی اگه دوست داشت اون میاد سمت ...

یه سوال اگه یه پسری خیلی باهات بگو بخند کنه خیلی باهات صمیمی باشه ولی پیشنهاد نده دلیلش چیه

اینم بگم رفتارشم سرد شده

قبلنا خودش بهم میگفت به هم خیلی میایم 

ب این میکن روانشناسی سیاه ایشون رسما میخواست تورو باکاراش وابسته کنه اصلا عکس اعمل نشون نده به هیچ و ...

دقیقااا

پس من چیزی بهش نگم اصلا؟

یه سوال اگه یه پسری خیلی باهات بگو بخند کنه خیلی باهات صمیمی باشه ولی پیشنهاد نده دلیلش چیهاینم بگم ...

بگوبخند رو که الان همه میکنن همه داداش و آبجی شدن

اگه هم قبلا میگفته بهم شاید احساسات اونموقعش بود الان حسی نداره