2777
2789
عنوان

ی دختر بیست و هشت ساله

170 بازدید | 6 پست

ی مدت نبودم 

با اینکه شاید خیلی اوکی نبودم ولی از تاریخ تاپیک هام معلومه ک از کی اینجا تاپیک گذاشتم و گفتم ک دلم میخاد ازدواج کنم 

بله از سال ۹۹ یعنی حدودا ۵ سال پیش اون موقع ۲۳ سالم بود 

ی سری ها میگفتن زوده ی سری ها میگفتن فلان کار و کن لاغر کن چاق شو برو ژل بزن برو سرکار چادر سرت کن مانتوی باز بپوش و....

از ژل و فیک شدن ک مخالفم ولی چادری نیستم به روز و مرتب و شاغل و تو اجتماع ولی نشده 

میدونم ک الان خیلیا میخان باز ایده بدن ولی اصلا ربطی نداره به این چیزا نمیدونم قسمته خدا باید بخاد 

ولی اینجا بار ها تاپیک گذاشتم و حرف زدم و هیچ آدم جدی ای نیومد تو زندگیم الان چند وقته ک دارم میپذیرم خب نمیشه دیگ با اینکه ذهنم مگه میشه درگیر نشه وقتی کسایی الان دارن ازدواج میکنن یا خواستگار خوب دارن ک از ۷ ۸ سال کوچکترن 

ولی چیزی ک گاهی اذیتم میکنه اینه ک وقتی تو تایم قاعدگیم هستم ممکنه اذیت شم و امروز یکی از روزا بود ک دلم میخاست با شکلات و گل یکی خوشحالم کنه یا یکی بیاد دنبالم و با هم بریم بیرون اینم میدونم ک میخاید بگید خودت این کارارو برای خودت بکن، کردم آقا کردم ولی آدم ی وقتا دلش دوسته شدن میخاد اونم واقعیش 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

من نزدیک ۲۵ ام و همه حس های تورو تجربه کردم دقیقا تو پریودم

ولی خب چیکار کنم وقتی هیچکس نیست

تصمیم جدی به مهاجرت گرفتم

چون من که قراره تو تنهایی بمیرم 

حداقل تو کشور بهتری دوران سالمندیمو بگذرونم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل و شکلات برا یه پریود ؟؟ ول کن چقدر فانتزی هستی منم مجردم ولی اصلا از این لوس بازیا خوشم نمیاد

بهتره به نظر هم احترام بذاریم 

لوس بازی چیه 

میتونی تو تاپیکم شرکت نکنی شخص محترم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین