2777
2789
عنوان

یکی اصلا بچه نمیخواد و یکی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست

من هیچ وقت در مورد بچه داشتن یا نداشتن با همسرم حرف نزدیم.... ولی خدا رو شکر تو زندگی طی سالها تصمیمون این شد اصلا بچه دار نشیم الان 41 سالمه و خیلی راضی هستیم هر دو

الان که فکرشو میکنم اگر همسرم بچه میخواست چی؟

البته شاید اگر اون بچه میخواست منم دلم قرص می شد و اقدام میکردم و دل گنده می شدم نمیدونم شاید............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که بچه خواسته غالب شده که خانوم بود و الان ۴ تا بچه دارن ۳ تا دختر یک پسر ...آقاهه نتونست کاری ...

واااای دلم واسه آقا سووووخت. 😔 منم گیر کردم بین مشتاقاااان بچه. خدایا کمکم کن. اصصصصصصصلا در خودم نمیبینم مادر بشم. کاش بمیرم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اونی که بچه خواسته غالب شده که خانوم بود و الان ۴ تا بچه دارن ۳ تا دختر یک پسر ...آقاهه نتونست کاری ...

تهدید؟ عجب کاری کردن اینا باید قبل ازدواج دربارش حرف میزدن تهدید به بچه دار شدن خیلی ظالمانه است

من هیچ وقت در مورد بچه داشتن یا نداشتن با همسرم حرف نزدیم.... ولی خدا رو شکر تو زندگی طی سالها تصمیم ...

وای خوش به حالتون واقعااااا. شانس آوردی حسابی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
واااای دلم واسه آقا سووووخت. 😔 منم گیر کردم بین مشتاقاااان بچه. خدایا کمکم کن. اصصصصصصصلا در خودم ن ...

بچه آخری ناخواسته بود میخواست بده به یکی و پول بگیره زنش پدرش رو دراورد ...

الان هم خانومه با بچه هاش عشق میکنه شوهره هم درگیر بیماری شده 

❤❤❤
وای خوش به حالتون واقعااااا. شانس آوردی حسابی.

دقیقا این بچه نخواستن ما شانس بود یک جورایی..من تو سن 29 سالگی بدون اینکه اصلا در مورد بچه دار شدن حرف بزنیم ازدواج کردیم. بعدا دیدم 10 سالی شده همسرم اصلا از بچه دار شدن حرف نمیزنه و منم همینطور اینجور شد که یه روز دربارش حرف زدیم و دیدیم چه جالب هیچکدوم تمایل و علاقه ای بهش نداریم قطعا اگر مشتاقش بودیم ده سال زمان کمی نبود که دربارش صحبت کنیم

دیگه کسی نیست؟