یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخاطر تغذیه هم میتونه باشه، ینفر تجربه داشت از اینکه موز به بچه داده بود که مضره
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
پسره من یهو گرفت فکرکنم از ترسه،، میگن سردی ندید بهش، الان 11سالشه خیلی خوب شده باما که حرف میزنه یه متر زبون داره،، ولی با کسایی که رودربایسی داره ومیخاد چیز جدیدی بگه مثل درس جواب دادن یا سوال پرسیدن یه دره گیر میکنه
چقدر طول کشید خوب شد ؟کار خاصی کردی براش ک خوب شد؟دارو یا تغذیه خاص یا گفتار درمانگر یا دکتر یا...؟
هیچ کار نکردم.. همه میگفتن ببر دکتر. ولی شوهرم جدی نمیگرفت.. مدرسه رفت بهتر شدبچم خیلی بهش فشار اومد کوچیک بود من ناخواسته باردارشدم، اعصاب نداشتم خیلی اذیتش کردم