2777
2789

پسرم ۴ سالشه شیشه شیرش ول نمیکنه 

منم زیاد تنوع غذایی بلد نیستم 

هرچی درس میکنم براش اوق میزنه فقط ماکارونی استانبولی و خیلی کم آجیل میخوره 

میوه اصلاااا 

چیپس خیلی میخوره متاسفانه مادرم عادتش داده 🫣🫣🫣🫣

کم حرف میزنه..دایره لغاتش کمه.سرگرمی نداره.صب تا شب قیافه تکراری من جلو چشمشه  

عاشق آب‌بازی خاکبازیه 

به شدت هم خداروشکر زیبا و تو چشمه واسه همین 

مییبرمش پارک و بیرون هنه نگاش میکنن وفتی تو پارک مثلا میپره رو خاکها همه امرو  نهی میکنن چپ نگام میکنن  خسته شدم 

انگار خودشون همینجوری با کلاس و عطر زده از شکم‌مامانشون افتادن بیرون 

عزیزم پسر منم ۴سالشه و همین طوره 

البته خداروشکر کامل صحبت میکنه

چیپسم خیلی دوست داشت ولی ما عادت غذاییشو تغییر دادیم ماهی یکبار میخوره

هرغذایی رو نمیخوره ولی عاشق کبابه😄ماشالا خیلی شیطونه 

بزار بچگیشو کنه به حرف دیگران گوش نده پسرا شیطونن و شلوغ باید تخلیه بشن

شما زیاد ببرش بیرون و پارک و با ترفند غذا بهش بده و چیپسم یواش یواش محدود کن

براشم شعر و کتاب قصه بخون صحبت کردنش خوب میشه

زنده باشه

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

تنوع غذایی لازم نیست

خوراکی های مقوی مثل خرما و مغزها و اینجور چیزها بخوره کافیه

خیلی حرص و جوش وزن رو نخور

بچه سالمه همین کفایت می کنه

آبمیوه بده بخوره همون آجیل بخوره کافیه

بچه احتمالا کم تحرکه 

تحرکش زیاد بشه خودش گشنه میشه

برای ولی کردن شیشه هم آبمیوه های نی دار راه حل خوبیه.به جای شیشه ،آبمیوه و شیر با طعم های مختلف نی دار بده بخوره خودش شیشه رو ول می کنه

برای کم حرفی فقط خودت باید باهاش حرف بزنی، بازی هایی که مجبورش می کنه به حرف بیاد مثلا بگو میخام قصه بگم یه کلاغه بود که .... بعد بپرس به نظرت کلاغه کجا رفت؟ چیکار کرد؟ بذار اون ادامه قصه رو بگه

نظر دیگران رو ول کن...مهم روح و جسم بچه ته. بسپارش به دل خاک.

خاک و آب بهترین رفقای بچه ها هستند.

هر کی هم نگاه کرد اصن مهم نباشه برات.اونا رد میشن و میرن اونی که میمونه بچته.

پس مراقب بچه ت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر منم ۴سالشه و همین طوره البته خداروشکر کامل صحبت میکنهچیپسم خیلی دوست داشت ولی ما عادت غذای ...

مممنونم عزیزم 

کتاب و ۳شه اصلاا نمیخونم براش 

متاسفانه با اینگه خودم با کتاب بزرگ شدم 

تنوع غذایی لازم نیستخوراکی های مقوی مثل خرما و مغزها و اینجور چیزها بخوره کافیهخیلی حرص و جوش وزن رو ...

مرسی عزیزم از لطفت 

به نظرت جه کلاسی ببرمش 

کجا بفرستمش 

دوس دارم ببرنش کلاس شنا عاشق آبه 

اما مسیرم تا کلاس خیلییی دوره طوریکه هر دفه ۲۰۰ باید فقط پول اسنپ بدم 

بماند خستگی تو راه و گرما و ترافیک

مرسی عزیزم از لطفت به نظرت جه کلاسی ببرمش کجا بفرستمش دوس دارم ببرنش کلاس شنا عاشق آبه اما مسیرم تا ...

از الان درگیر کلاس نکن بچه رو

بذار آزاد باشه

برای آب بازی ، یه تست بزرگ تو حموم آب کن اسباب بازی هاش رو بریز توش بذار بازی کنه

یا بعضی پارک ها هست همچین امکانی داره گاهی ببرش

براش انمیشن بزار کتاب بگیر دوتایی قصه بخونین ،اشپزی هم یاد بگیر دوتایی هم کیک و ژله درست کنین میخوره

کناب و آشپزی برا پسر ۴ ساله؟ والا اینارو میشنوم فک میکنم بچم خیلی عقبه 

آخه یادش نمیدم اینارو 

ولی آشپزی کردنی کنارم وایمیسه میخنده نگا میکنه

از الان درگیر کلاس نکن بچه روبذار آزاد باشهبرای آب بازی ، یه تست بزرگ تو حموم آب کن اسباب بازی هاش ر ...

تو حموم هرروز از اینکارا میکنه اما آب هدر میره 

میخواستم مثلا کلاس شنا بره حداقل 

کناب و آشپزی برا پسر ۴ ساله؟ والا اینارو میشنوم فک میکنم بچم خیلی عقبه آخه یادش نمیدم اینارو ولی آشپ ...

من چهارتا دارم آخری چهار سالشه از یک سالگی کتاب انگشتی کتاب شکل دار کتاب رنگ آمیزی ،الان هم دفتر نقاشی ومداررنگی ومداد شمعی استفاده می‌کنه نقاشی خیلی خوبی هم میکشه،باهم هر روز کیک درست میکنیم پارچه می‌اندازم روی زمین تا راحت باشه وسایل رو می‌چینم دوتایی مواد رو آماده می‌کنیم کیک درست میکنیم فیلم خیلی دوست داره کتاباشو من یک بار میخونم دفعه های بعد اون برام میخونه به تصاویر نگاه می‌کنه داستان میسازه

من چهارتا دارم آخری چهار سالشه از یک سالگی کتاب انگشتی کتاب شکل دار کتاب رنگ آمیزی ،الان هم دفتر نقا ...

خوش بحالتون 

من متاسفانه افسردگی شدید دارم و هیییچ حوصله ای ندارم فقط برای پسرم زندم 

خدا حفظش کنه خودت رو درمان کن بچت این روزها و همیشه یادش میمونه

خیلی سخته عزیزم 

همسرم ورشکست شده 

همه چیزمونو از دس دادیم خونه ماشین طلا دلار حتی یخجال و لباس و ظرف خونه اسباب‌بازی   گذاشتیم دیوار فروختیم برا تهیه پول....

افسردگیم  برا لینه که با برادرشوهر شریک بودن اما برادرشوهر و جاریم زرنگی کردن هرررررچی چک هس از طرف همسرم کشیدن 

اونا الان نشستن خونشون  راحت بی دردسر هزارتومنی از دس ندادن اما ما ۶ ماهه فقط با سیب‌زمینی و نون ماست سرکردیم بخدا کسی باورش نمیشه 

خیلی سخته عزیزم همسرم ورشکست شده همه چیزمونو از دس دادیم خونه ماشین طلا دلار حتی یخجال و لباس و ظرف ...

برو خونه پدرشوهرت بمون با بچت خستشون کن تا از برادر شوهر پولو بگیرن تو خونه خودت نمون می‌دونم سخته زندگی پیش خانواده ولی چرا باید شما وبچت تنهایی اذیت بشین برو نزار نفس راحت بکشن،درضمن برادرشون  زرنگی نکرده شوهرت خیلی سادگی کرده اما تاوانش رو شما وبچت دارین نیدین

کناب و آشپزی برا پسر ۴ ساله؟ والا اینارو میشنوم فک میکنم بچم خیلی عقبه آخه یادش نمیدم اینارو ولی آشپ ...

منم با پسرم کیک درست میکنم عاشق کیک درست کردنه و ظرف شستن😄کتاب قصه باتوجه به رده سنی هست بخر براش نقاشی کنین اروم آروم علاقمند میشه

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸