2777
2789

منم برام سواله لایک کن

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟بعد از ازدواج اخلاقش عوض شد؟

خیلی پسر ساده و ارومی بود ولی خب با همه همین بود!

همین اخلاقش باعث دخالت و کلی مشکلات شد

بعد ازدواجم که یسری از تغییرات اخلاق و رفتاریش متاسفانه سورپرایزم کرد!هنوزم باور نمیکنم این همونه!

خیلی پسر ساده و ارومی بود ولی خب با همه همین بود!همین اخلاقش باعث دخالت و کلی مشکلات شدبعد ازدواجم ک ...

عجب 

ببین مورد منم همینه 

چجوری بفهمم که با بقیه اینجوری نیست؟

البته با همکارش صحبت کردم گفت توی کار جدی و فعال هست

عجب ببین مورد منم همینه چجوری بفهمم که با بقیه اینجوری نیست؟البته با همکارش صحبت کردم گفت توی کار جد ...

پیشنهاد میکنم اصن عجله نکن

شده یسال رفت و آمد کنین،خانوادش خیلی مهمن

اگه خودش پسر خوبیه خانوادشم باید خوب باشن خوب بسنج

پیشنهاد میکنم اصن عجله نکنشده یسال رفت و آمد کنین،خانوادش خیلی مهمناگه خودش پسر خوبیه خانوادشم باید ...

خانواده اش هم خیلی خوبن 

یعنی من از اول بیشتر مادرو پسندیدم تا خودشو😂😂

من تجربه ام زیاده 😂😂این مورد واقعا اخلاقش خوبه

اگر شغلی داره که بعداً به درآمد خوبی میرسه میشه قبول کرد 

نامزد منم خونه نداره ولی چون میدونستم می‌تونه تا چند سال آینده بخره اهمیت ندادم

اگر شغلی داره که بعداً به درآمد خوبی میرسه میشه قبول کرد نامزد منم خونه نداره ولی چون میدونستم می‌تو ...

تاپیکاتو خوندم 

اون دختر فامیلتون از چه نظر با پایین تر از خودش بود؟

کارمند هست درامدش ثابتهخیلی پیشرفت نمیکنه

اگر اولویت هاتو داره میتونی قبول کنی بستگی به خودت داره ،دیگه کسی که کاملا بر وفق ما باشه کم پیش میاد یک چیزی کم و زیاد هست همیشه 

مثلا خودم خاستکار داشتم پولدار بود چهرش دوست نداشتم رد کردم یکی دیگه تحصیلاتش مثل من نبود رد کردم اولویت بندی باید داشته باشی عزیزم 

تاپیکاتو خوندم اون دختر فامیلتون از چه نظر با پایین تر از خودش بود؟

اون دختر خانم کارمند تامین اجتماعی بود درآمدم خوب بود خیلی خوشگل هست ،نامزدش تحصیلات نداشت شغل ثابت نداشت 

دختره طفلی از بس خانوادش بهش فشار آوردن قبول کرد الان هم داره جدا میشه کلا پسره در حدش نبود