2777
2789
عنوان

حرف دل یه دختر مجرد

239 بازدید | 25 پست

سلام من 26سالمه و مجردم واقعا دلم میخواد ازدواج کنم تقریبا از وقتی که 15سالم بود دلم شوهر میخواست اوایل تا سن 21سالگی هیچ کسو نداشتم هیچ خواستگاری نداشتم همش گریه میکردم بعدش برام خواستگار اومد البته با تلاش و زحمت و دعا واقعا ولی هیچ کدوم نمیشد یکی میومد دیونه بود یکی میومد مادرش خیلی اذیت میکرد یکی میومد دروغگو از اب درمیومد خلاصه هر کس اومد نشد و نشد و نشد  ولی خب نسبت به هیچکدوم حسی نداشتم زیاد به جز یکیشون که از همه اشون زشت تر بود ولی خیلی خیلی لبخند میزد و مهربون بود اومد دلو منو با همون لبخندش برد ولی دیگه دنبالم نیومد و منو نخواست واقعا گریه کردم واقعا حس بدی دارم نمیدونم چرا حالم خوب نمیشه 😢😢

اخه چرا اینجوریه 

دیگه تصمیم گرفتم خواستگار راه ندم نمیخوام دیگه نمیخوام خسته ام .. کشش ندارم توان ندارم حوصله ندارم دیگه نمیتونم تحمل کنم واقعا واقعا واقعا از خدا میخوام کمکم کنه که حداقل بتونم زندگیمو بدون فکر به این چیزا ادامه بدم منو که نرسوند به هیچ کس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جایی خوندم که می گفت یه روزی می رسه که بالاخره یکی میاد و همه غما رو فراموش می کنی و....منی هم که ...

باشه حتما میبینم 

ولی من بعید میدونم کسی بیاد سمتم 

دیگه هم کسیو نمیخوام خسته شدم 

چرا اینجوریه ما چه گناهی کردیم؟

گناهی نکردیم

کلا خیلی چیزها سرجای خودش نیست

یکیشم همینه

بخاطر فرهنگ اشتباه

من یه خواستگار داشتم مامانش اومد و خیلی ازم خوشش اومد و همونجا گفت من فردا زنگ میزنم

جلسه بعدی که با پسرش اومد با اینکه پولدارم نبودن وشغلش معمولی بود، معلم بود، یعنی اینجوری نبود که دست بالا داشته باشن

فقط بخاطر اینکه قومیت ما رو خوششون نیومد دیگه زنگ نزدن

خیلی بهم برخورد کاش میگفتن دختره زشت بود یا گند اخلاق بود

اخه نژاد ادم دست خودشه که بخوایم ارزش ادما رو به اینچیزا بدونیم

کلا یکی میاد من میخوام اون نمیخواد

اون میخواد من نمیخوام

نمیدونم کی جور بشه

ولی سرم گرمه به درسا و کار و ..

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
گناهی نکردیمکلا خیلی چیزها سرجای خودش نیستیکیشم همینهبخاطر فرهنگ اشتباهمن یه خواستگار داشتم مامانش ا ...

امیدوارم یه کیس خیلی خوب برات پیدا بشه 

ولی من دیگه امیدی ندارم خیلی خسته شدم تحمل این چیزا رو دیگه قلبم نداره