خیلی حس و حال بدی هست خیلییییی ی روانپزشک خوب توی اسنپ دکتر یا هر جای دیگ معرفی میکنین بچه ها میخوام هر چی هست آنلاین باشه حوصله حضوری رفتن رو ندارم هزینه اش هم مناسب باشه لطفا
اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم فقط گریه میکنم با اینک کنکور رو هم قبول شدم ولی بازم افسردگیش روم مونده 🫠
عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنلاین به درد نمیخوره میری متخصص دارو مینویسه هر ماه همون دارو ها تمدید میشن لازم نیست دوباره بری ۳ ماه تا ۶ ماه یکبار میری
عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید
من قبلا خیلی پیامات میخوندم همیشه برات دعا میکردم خواننده خاموش بودم .زندگیت تقریبا شبیه زندگی من بود فقط اینو بگم متاسفانه افسردگی و حال بد همیشه هست حتی اگر به آرزوت برسی پس سعی کن حتما بری پیش دکتر . من با اینکه به خواسته هام تا حدی رسیده ولی بازم احساس افسردگی و فکر به گذشته ولم نمیکنه و تو ذهنم هست . حتما برو دکتر عزیزم . همیشه حالت رو برای خواهرم میگفتم اونم کنکور داشت
وای آره هیچ وقت دستات یادم نمیره . منم ناخن میجویدم خدایی گاهی زندگی خیلی سخت میشه و.اره خدا رو شکر اونم قبول شد . مشکلات هست ولی خدا رو شکر بهتر . عزیزم هر جا هستی خدای مهربون پشت و پناهت . خدا حافظت باشه و تو زندگیت و درست بهترین ها بشی
من خودم رفتم اولش سخته بعدش هر روز بخاطر این کارت خدارو شکر میکنی
درمانگاه هم میان خیلی کم هزینه ویزیته در حد ۵۰ تومن
دکتر های خوبی هم هستن مجبورن بیان درمانگاه
دکتر گوش و حلق من میومد درمانگاه الان رفته امریکا
پرستاری . خیلی دوست داشت . رهگذر دیگه به حاشیه و افسردگی و چیزای چرت و پرت فکر نکن سعی کن تو کارت موفق باشی خوب درس بخونی .منم برات دعا میکنم امثال تو و خواهرم لیاقت زندگی خوب دارید . پس با امید پیش برو قشنگم