2777
2789
عنوان

ماه چندوم شکم در اوردید

85 بازدید | 10 پست

سلام من الان توی اقدام بارداریم 

خواستم بیینم چن ماهگی مشخصه ک حامله ایم و شکم گنده میشه؟اخه مهرماه میرم دانشگاه و ترمم تا دی طپل میکشه خواستم ببینم اگ این ماه تا ماه بعد حامله شدم

موقع دانشگاه مشخصه ک حاملم☹️

راستی مامانم تا ماه اخر مشخص نبود حامله اس همون موقع هم شکمش خیلی گنده نبود بنظرتون میشه منم مث مامانم باشم؟ژنتیکیه؟

من تا ماه هشتم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم همش به ژنتیک باشه هربارداری هم فرق داره مثلا من دوتا دختر دارم سر اولی از ماه پنجم ششم بشدت باد کرده‌ بودم و شکمم بزرگ بود ولی سر دومی تا ماه هفتم هشتم شکمم معلوم نبود و‌رم چندانی هم نداشتم 

عزیزم بستگی داره من خودم قدم بلنده و پرم برای همین موقع بارداری اصلا پرخوری نمیکردم در حد استاندارد غذا میخوردم فعالیتمم کم نکردم مکملها هم میخوردم خداروشکر نه گنده شدم نه دیابت و اضافه وزن گرفتم حوالی ماه نهم یکم شکم زدم ولی تا روز زایمان اگر لباس گشاد میپوشیدم مشخص نمیکرد حاملم