2777
2789
عنوان

دخترا کمکم کنید

79 بازدید | 12 پست

دوروزه تو خونه حبسم شوهرم دروقفل کرده رفته دارم گرسنگی هلاک میشو چشام تار میرن هیچی هم تو خونه نیست 

نمیدونم چیکار کنم ونتا ضربه خیلی محکمم به کتفم سرم خورده غیر ازبقیه کبودی ها و زخم هام 

به خانواده ام نمیتونم بگم چون روم نمیشه مخالف تزدواجم بودن 

شوهرم رفته با خانوادش تفریح خارج شهر 

دارم میمیرم دیگه از شدت سردرد معده در. 

زنگ بزنم۱۲۳ میتونن درو باز کنن 

اینکه درو قفل کرده روی من الان برم خونه رو ترک کنم برای طلاق به نفع منه یا به ضررمه اگه برم خونه رو ترک کنم 

عدم تمکین میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری اخه دارم دیوونه میشم دیگه میخوام خودمو بکشم

اینجا ماشاالله، همه ی پا وکیل هستند توی مباحث حقوقی راهنماییت می‌کنند،، اما اینکه حیاتت به خطر افتاده میشه کسی رو فرستاد هر جای کشور که باشی

چرا گرسنگی!خب در اتاق روت قفل کرده یا خونه!عجیبه معمولا اینجوری در قفل میکنن گوشی اینام از طرف میگیرن که به پلیس یا خانواده یا دوست واشنایی زنگ نزنه همین که گوشی ازت نگرفته خوبه زنگ بزن اتش نشانی بگو در روم قفل شده باز میکنن

تو تاپیک دیشبت از مادرشوهرت بد گفتی نگفتی در روت قفل کرده وگرنه الان جلو بودی .تعجبم به جای اینکه دی ...

خب دیروز عادی بود گفتم شب درو باز میکنه امروز بهش گفتم رسیدیم خونمون اینجوری شد دعوا کرد درم قفل کرده از دیروز تا الانم یه لقمه غذا تو خونه نبوده بخورم

خب دیروز عادی بود گفتم شب درو باز میکنه امروز بهش گفتم رسیدیم خونمون اینجوری شد دعوا کرد درم قفل کرد ...

گوشیتو که نگرفته زنگ بزن خانواده ای اشنایی همسایع ای کسی حتی اتش نشانی هم رایگان میان قفل باز میکنن با هماهنگی ۱۱۰