2777
2789

تمام چیزایی که ساختم تموم شدن

بیماری روحی روانی گرفتم

از هیچ چیز لذت نمیبرم

نه میتونم ازدواج کنم

چون مریضم و روانی

نه سر کار برم

نه بچه بیارم

از همه چیز متنفرم

همه چیز حالمو بهم میزنه

لیاقت هیچ چیزی رو ندارم

فقط گریه و استرس و درد برام مونده

دیگه نمیخوام ادامه بدم

یه بار مردن بهتر از هر روز مردنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم منم تا مدتها همین افکارو داشتم

الانم فقط زنده م زندگی نمیکنم افسردگیم به مرحله عمیقی رسیده که دیگه حتی به این چیزایی که گفتی اهمیت هم نمیدم براشون تلاش هم نمیکنم میگم هرچه باداباد

نه قیافه دارم نه سلامت روان نه شانس برای زندگی خوب و ازدواج سرکار هم نمیتونم برم و فقط الان دارم دووم میارم 🙂🙂

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

درکت میکنم منم تا مدتها همین افکارو داشتمالانم فقط زنده م زندگی نمیکنم افسردگیم به مرحله عمیقی رسیده ...

من حتی سلامت جسم هم ندارم

همه چیز از مریضی شروع شد

روز به روز داغون تر شدم

الان واقعا میفهمم که روانی شدم

فقط خودکشی نجاتم میده

من حتی سلامت جسم هم ندارمهمه چیز از مریضی شروع شدروز به روز داغون تر شدمالان واقعا میفهمم که روانی ش ...

میتونم بپرسم چه بیماری دارین؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

ولی من خیلی بدتر از توام میدونی چرا؟ 

در اوج متاهلی تنهاتر از همیشه ام

با داشتن سه تا بچه بیچاره ترینم 

دارم علاوه بر خودم بچه هامم نابود میکنم و رو اعصابشون اثر میذارم

اما دنبال راهکارم

چراااا با این همه اتفاقات ریزو درشتی ک تو زندگیم میافته من فقط ب فکر بدتریناش هستم فقط ب خیانت شوهر و بی عرضگی خودم فکر میکنم

تصمیم گرفتم هرروز حداقل روزی یکساعت اهنگ بذارم با بچه هام ووووو شروع کنم ی کاری رو انجام بدم حتی اگه شده دوسال تمرین کنم من دلم باید ب چیزای کوچیک خوش کگم

.......