2777
2789
عنوان

دستم خورد اشتباه پیام دادم بهش

186 بازدید | 17 پست

با نامزدم کارمون ب طلاق کشیده 

به خانواده‌ ها گفتیم 

چن شبه اصلا پیام ندادیم ب هم 

دوستم پیام داده بود اسممو صدا زده بود 

براش نوشتم جان 

اشتباهی ب نامزدم فرستاده بودم 

حالم خرابه از اشتباهی که کردم 

چیکار کنم 

اونم واکنشی نشون نداد 

فک کن چن روز قهری و بحث طلاق

یهو دستت بخوره پیام بدی جان 

چه فکری میکنه اون الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی نگووووو عمدا فرستادی

منم احساس میکنم عمدی فرستاده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خالمم چند روز پیش رفته بود مشهد

بعد چند روز دختر خوندش هم خواست بره مشهد

بعد خالم پیام داد به جاریش که واییی ببین فلانی از من یاد گرفته داره میره مشهد . این پیامو اشتباهی به دختر خوندش داد 😐 و اونم پیامو برا باباش فرستاد😐💔

میشه یه صلوات برام بفرستی؟

نه بخدا چه عمدیمگه دیوونم عمدی براش بنویسم جان

چون من خودم از این کارا میکردم ،اخرین باری که مثلا اشتباهی پیام دادم یک دعوایی شد که ترکشاش بعد ۱۲سال هنوز هست🥴😂🤤😂

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چون من خودم از این کارا میکردم ،اخرین باری که مثلا اشتباهی پیام دادم یک دعوایی شد که ترکشاش بعد ۱۲سا ...

نه من واقعا از حواس پرتی بود 

آخه چرا وسط دعوا و طلاق

باید اشتباهی پیام بدم بنویسم جان