2777
2789
عنوان

صرفه جویی آب

95 بازدید | 9 پست

از صبح یه لگن گذاشتم تو سینک،  آبی که باهاش سبزی ومیوه و ...میشورم و روغنی نیس وتقریبا تمیزه رو جمع کردم  واسه خیسوندن  ظرفهای کثیف و بقیه رو هم خالی میکنم تو سرویس،که خونه بو نده .کلی صرفه جویی کردم واقعا .اگه شما هم راهکاری دارین بدین لطفا استفاده کنیم

.

مصرف مردم هشت درصدم نیست 

باید یه فکر اساسی بکنن میخوان اب بکشن از دریا بیارن بیارن 

ما نباید تو این قرن مثل اوسکولا زندگی کنیم قطع برق شده چهار ساعت تو کشور 

فکر کن جنوبی ها چی دارن میکشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم این ادا اصولا که هرروز دوش بگیریم هم درست نیست

تو اروپا هم هرروز دوش نمیگیرن

هر روز لباسشویی روشن نمیکنن

میشه زیر بغل وسینه رو خیس کرد یا با پنبه مرطوب کرد که بو نگیره

وای به حال ما 

آره ظرف هم مدل آلمانی ها میتونی بشوری صرفه جویی میشه اما من نمیتونم 

کلا ۶ درصد آب صرف مصرف خونگی میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به نظرم این ادا اصولا که هرروز دوش بگیریم هم درست نیستتو اروپا هم هرروز دوش نمیگیرنهر روز لباسشویی ر ...

آب سرد گذاشتم یخچال دیگه منتظر نمیمونم شیر سرد شه همونو با اب یخچال قاطی میکنم میارم سر سفره .به هر حال باید رعایت کنیم وگرنه خودمون می مونیم

.
بارها دیدم با شیلنگ آب ماشین میشورن و وقتی لازمش ندارن نمیبندن، با سطل آبم میشه ماشین شست...

من دقت کردم ادمایی که اسراف میکنن اهل اون شهر نیستن و دلشون واسه مردم اون شهر نسوخته مثلا افغانی ها که دیگه اصلا دلشون نسوخته واسه ایران