2777
2789

عید یبار ی خانومه زنگ در رو زد که میخوایم بیایم خواستگاری 

روحانی بودن 

چند روز پیش هم مامان ی آقا پسری ک روحانی بودن باز اومد 

ی خانوم چادری با کتونی با نوار های سبز فسفری پوشیده بود 

اینا عیب نیست اصلا و ابدا توهین نشه ب کسی 

ولی من خیلی دوست دارم مادر شوهر شیک و مانتویی داشته باشم   الان میخندین بهم🙃🤦🏻‍♀️

البته مامان خودم بسیار مذهبی و چادری هست 

ولی چیکار کنم دلم میخواد خب 

من خودمم چادری نیستم و امروزی  چجوری آخه برا روحانی میان برا من  اونم سنتی 

از سنتی بدم میاد 

منم میخوام با عشق ازدواج کنم 

۲تا رابطه داشتم اولیش ک ولم کرد رفت بدون خدافزی

دومی هم خیانت کرد 😂😂😂🤦🏻‍♀️

دومی مامانش انقد مهربون بود مهربونی از سر و صورتش می‌بارید تازه مانتویی و امروزی هم بود  چقد دلم میخواست ی روز بهش بگم مامان 

اولی مامانشو ندیدم ولی پسره گفت چادریه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمن ترکیبی ازژل وبوتاکس وعمل وتاتوهست ولی پسرش آدم نیست مهم اینه پسره آدم حسابی باشه همین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من کاری به روحانی ندارم ولی من اصلا محجبه و مذهبی نیستم چجوری خاستگار آخوند دارم بخدا میرم بیرون م ...

چون فقط اونا پول مفت درمیارن که راحت میرن واسه ازدواج

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

من کاری به روحانی ندارم ولی من اصلا محجبه و مذهبی نیستم چجوری خاستگار آخوند دارم بخدا میرم بیرون م ...

منو بیرون نمیبینن ک 

واسطه اینا میفرسته 

ما اصلا واسطه رو هم نمی‌شناسیم. 

چند روز پیش خانومه ب مامانم گیر داده بود دخترت رو صدا کن ببینمش🤣🤣🤣

مامانم پیچوند 

بعد ک مامانم ب بابام گفت 

بابا گفت فلانی یعنی من با روحانی جماعت آبش تویه جوب نمیره 🤣🤣

راست میگه خب آخه روحانییی؟؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

شماکه بامادرزندگی نمیکنی گلم ک گفتی هردومورد خوب نبود خوب فرصت اشنایی بده شاید روحانی بهتره

روحیاتم با روحانی ساز گار نیس بخدا 

منو بیرون نمیبینن ک واسطه اینا میفرسته ما اصلا واسطه رو هم نمی‌شناسیم. چند روز پیش خانومه ب مامانم گ ...

من عید با کارون رفتم کربلا مامانم اعتقاداتی  عبا میپوشیدم همش این رئیس  کاروان مجرد بود این  فک. کرد من همیشه حجاب کامل دارم بعد اونروز منو بیرون دید چشاش چهارتا شد که آیا این اونه