2777
2789
عنوان

دوستان بواسیر و یبوستتون خوب شد

91 بازدید | 18 پست

دوستان من رسالت خودم می دونم اینجا بگم چون خودم خوب شدم.

آب توروخدا آب ولرم زیاد بخورید یخچالی نخورید.

صبح پامیشیپ یک لیوان ناشتا

بعد صبحانه نیم ساعت بعد یک الی دو لیوان

یک لیوان قبل ناهار

یک لیوان بعد ناهار

معجزه ی  درمان خوردن دوتا دونه انجیر به عنوان صبحانه یا بعد صبحانه .الان هم فصل انجیره.

گلابی یا خوج هم‌خوبه

صبحانه نان پروتیینی یه دونه با شیره ارده ،خامه یا کره

سیب زمینی ،پنیر  موز  یبوست می کنه.

من خوب شدم .

چهار ماه خونریزی داشتم و با درد خیلی زیاد.گریه می گردم.

مطمینما تو هم خوب میشی.

سالاد با روغن زیتون هم عالیه مخصوصا کلم داشته باشه.

برای درمان هم پماد ام جی باریج و دیلتیژل

دمت گرم بابت تاپیک مفیدت

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚💚💚

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یعنی برای یبوست اب ولرم بخورم ؟

کلا دفع ندارم شاید بعد ۴ ، ۵ روز.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یعنی برای یبوست اب ولرم بخورم ؟کلا دفع ندارم شاید بعد ۴ ، ۵ روز.

اره عزیزم منم سه روز یکبار داشتم.

آب از شیر آب باز کن بذار یه کم ولرم بشه صبح ناشتا بعد نیم ساعت الی چهل پنج دقیقه صبحانه بخور. 

بعد از صبحانه دوتا دونه انجیر سیاه .

آب خوردن رو طول روز انجام بده حتما تا شب ۸الی۱۰لیوان بشه 

یه دونه ناشتا

یه دونه نیم ساعت بعد صبحانه

دوتا بین صبحانه و ناهار

دو تا بعد ناهار

یه دونه بعد شام.

شب قبل خواب یه دونه خوج یا گلابی یا یه دونه انجیر

همراه غذا هم تونستی سالاد کاهو

قول میدم درست میشی سه روز این کارو بکن بیا اینجا نتیجه رو به من لگو

ماست و پنیر فعلا بذار کنار به جاش شیره ارده خانهشیر حتما گرم بخور سرد نخورغذاهای گیاهی املت تره عالی ...

ماست و پنیر اصلا نمیخورم.

الان هوا گرمه تو خوزستان ارده بخورم دون دون میشه بدنم از شدت گرما.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

ماست و پنیر اصلا نمیخورم.الان هوا گرمه تو خوزستان ارده بخورم دون دون میشه بدنم از شدت گرما.

خنکی بخور عزیزم هندونه آب داره خیلی خوبه

صبحانه پروتئین بخور مثل تخم مرغ با یه دونه نون پروتیین دار یا سنگک

خنکی بخور عزیزم هندونه آب داره خیلی خوبهصبحانه پروتئین بخور مثل تخم مرغ با یه دونه نون پروتیین دار ی ...

اینارو میخورم معده م سفتِ سفت میشه