2777
2789

برام خیلی عجیبه زندگی ادما اینقدر فرق داری بعضیا معتقدن هیچ‌جا خونه ی پدر نمیشه درحالی که من هیچوقت هیچوقت دلم نمیخواد درهیچ شرایطی به اونجا برگردم در عوض شوهرم برام پناهگاهه حس میکنم خونه ی واقعی و زندگی اصلیم همینجاست و هیچ‌تعلقی به خونه ی بابام ندارم حتی اکه با شوهرم دعوام شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما زندگیتو دوست داری و اینجا برات امن ولی بعضی ها وابستگی شدید به خانواده قبلیشون دارن و معتقدم چون خانوادشون خوب بود یکی مث ما ک خانواده خوب نبودن خانواده اولی رو دوست نداریم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

بالاخره این حس امنیتو شوهرت بهت داده .اونا ممکنه باباشون یا خانوادشون خیلی آدمای امن تری باشن بیشتر حمایت کنن.شرایط آدما فرق میکنه منم خودم خونه خودم بهترین جا برنامه همین جا

منم فقط خونه خودمو دوست دارم برام سخته برم خونه مامانم ماهی یبارم بزور میرم... بابام فوت شده مادرم ازدواج کرد داداشمم مجرد اونجاسس جو سنگینه اخرین بارم ک رفتم مامانم با داداشم دعوا کردن چقدر استرس کشیدم دیگه نرفتم از قبل عید🤕مامانم و خواهرام خودشون میان خونم 

اگر دنبال ارامشی مقایسه نکن من جاریام میدیدم هروز پلاسن خونه مادرشون و روابط زیاد اذیت میشدم ولی کم کم فاصله گرفتم و ب سبک زندگی خودم ادامه دادم و پذیرفتم خانواده من فرق دارن و پناه امن من خونمه