2777
2789

کسایی که ازدواج موفق داشتن میشه بگین رازتون چی بود یا چه کار خوبی انجام دادید که احساس میکنم پاداش اون کار خودتونه

یا کسایی که کیس مناسب نمیافتید مثلا سوره ای یا دعایی بوده که خونده باشید که موفق بودید

نمیخوام فقط ازدواج کنم چون میدونم قراره یروزی ازدواج کنم ولی میخوام خوشبخت شم من خیلی سختی کشیدم ......

و لطفا مسخرم نکنید🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن و مردی که ازدواج کردن دیگه نباید سرشون تو خشتک بقیه باشه.تقلید و چشم هم چشمی ممنوع

هزاران لایک.

هرچقدر مقایسه کنی همونقدر نابود میشی.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

پیشنهادم اینه که خودتون پیدا کنین همدیگرو.. و ازدواج سنتی گزینه دومت باشه.. و دوران دوستی هم همه جوره امتحانش کنی.. اگه اخلاقی داشت که برات قابل تحمل نبود بدون بعد ازدواج 100 برابر بیشتر به چشمت میاد و اذیتت میکنه.. و بنظرم یکی دوسال آدم باید آشنا شه بعد قضیه رو جدی کنن و نامزدی اینا 

کسی لایکم نکنه

پیشنهادم اینه که خودتون پیدا کنین همدیگرو.. و ازدواج سنتی گزینه دومت باشه.. و دوران دوستی هم همه جور ...

ولی میگن سنتی بهتره

میگن دونفر که همو ببینن از هم خوششون بیاد 

بعدا عاشق هم نیشن

وا چته دارن راهنماییت میکنن کاربرا خودت میپرسی خودتم میگی چرت میگنالله اکبر از شماها

میگه ازدواج کردین سرتونو از خشتک بیرون بکشید

من مجردم 

میگم چیکار کنم خوشبخت شم

میگه ازدواج کردین سرتونو از خشتک بیرون بکشیدمن مجردم میگم چیکار کنم خوشبخت شم

خب دیگه 

اون کاربر میگه هر وقت که ازدواج کردی سرتونو از ۷شتک بقیه بیرون بکشین 

فهم این متن اینقدر سخته برات😑

ولی میگن سنتی بهترهمیگن دونفر که همو ببینن از هم خوششون بیاد بعدا عاشق هم نیشن

منم معتقدم سنتی بسیار بهتر هست دلایل زیاد هم دارم . اون علاقه ای که به وجود میاد قابل مقایسه بادوستی نیست. نگاه کن ازدواجای قدیم خیلی پایدارتر بود یه دلیل مهمش همینه.