2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ سال پیش قاب سایه زدم که در ثانیه پشیمون شدم یکی از ابروهام رو بالاتر از ابروی خودم تتو زده بود که به اصطلاح با اون یکی قرینه بشه که باید مدام اون نصفی که از زیر ابروم برداشته بود و از بالا اضافه کرده بود رو مدام بگیرم و بشدت سنم بالا رفته بود و چهره ام زنونه شده بود خلاصه بعد از دوماه این در اون در این کلینیک اون دکتر همگی گفتن که پاک پاک نمیشه حالا بعد از کلی جلسه و هزینه در نهایت با ناامیدی کامل یاد زمانی افتادم که صورتم رو با آبلیمو مثلا پاکسازی میکردم که اتفاقی با گوش پاک‌کن خال داخل صورتم رو سابیدم و پاکش کردم اومد یادم که چرا با همین آبلیمو ابروم رو نسابم شاید پاک شد که اینطور شد با سرکه سیب مخلوط کردم از هر کدوم یک قاشق و با گوش پاکن شروع کردم به سابیدن یکدست کل ابروم حالت رفت و برگشت که اول دچار سوزش بعد کم‌کم پوست سفید میشه ولایه اول بلند میشه بعد ادامه میدی سوزش ها بیشتر ولی باید ادامه بدید که مواد به زیر پوست نفوذ کنه خلاصه تا جایی که بدونید رنگ تتو داره خارج میشه و حتما خونریزی هم خواهید داشت، بعد از اتمام کار سریع جای زخم رو پماد تتراسالین بزنید که هم ورم رو کاهش میده هم سریع پوست رو بازسازی میکنه فقط پماد تتراسالین بزنید تا چند روز مدام در طول روز تمدیدش کنید و خواهید دید که چربی این پماد به عمق پوست نفوذ میکنه هم باقی مانده رنگ رو خارج‌میکنه هم پوست رو سریع بازسازی میکنه بعد از سه روز هم میتونید برید با خیال راحت دوش بگیرید اومدید بیرون زخم رو خشک کنید باز پماد بزنید،بعد از یک هفته زخم ترمیم شده و قرمزه که بعد از چند روز کبود مایل به بنفش میشه بخاطر خونریزی که داشته که اونم به مرور بین سه تا پنج هفته به کل از بین میره و صورتی میشه که پوست صورتی هم بعد از دوماه به بالا خوب خوب میشه عین روز اول،یکبار تتو رو پاک میکنید دیگه هی ریمو هی لیزر و دوران نقاهت ندارید، یباره کلا، این تجربه رو من باز یک‌ماه پیش داشتم میکرو کردم که کار بسیار تمیز بود ولی چندتا ایراد داشت اینکه مشکی زده بود،باز یکی از ابروهام رو بالا تر از حد ابرو کار کرده بود که همون تجربه قبلی تکرار شد که این شد پاکش کردم،جاریم زمانی که میکرو کردم روز دوم منو دید ده روز بعد که دیدم گفت پس ابروهات گفتم من اصلا میکرو نکردم اون مدل موقت زدم ببینم بهم میاد یا نه که دوست نداشتم میکرو واقعی نکردم و اصلا هم شک‌نکرد،اینطور شد که کسی نفهمید زدم و پاکش کردم

و اینکه بعضی جاها ممکنه ابرو کنده بشه ولی جای نگرانی نیست دوباره رشد میکنه در هر دوتا تجربه پاک کردنم این اتفاق افتاد بعد از یکماه عین روز اولش شد،نگران کبودی و قرمزی هم نباشید اونم کامل میره تازمانی که میره میتونید با کرم پودر کاور کنید اصلا مشخص نمیکنه مثل الان خودم که حتی شوهرم متوجه پاک کردنش نشد وگرنه بهم غر میزد تا ماموریت چند روزه ایی رفت و اومد من پاکش کردم ورمش خوابید 

سلام من الان پیام شما رو اتفاقی دیدم 

میشه منو راهنمایی کنید من 13سال پیش تاتو کردم هر چند سال هم تمدید کردم 

متاسفانه به مرور هی بدتر شد 

الان یک بار پارسال ریمو کردم یک بار امسال فروردین اما متاسفانه بدتر شد 

این روش شما برای من هم جواب میده بخدا دیگه خسته شدم به خاطر ابروهام هیچ جا نمیتونم برم واقعا افتضاح شده حتی حالت چشم هام هم خراب کرده 

ببین تو روخدا راهنماییم کن با روش تو اومدم پاک کنم یکی از ابروهامو اونم تاجش و یکم اونطرف تر 2 ساعت و ربع هی پاک کردم دیگه حالم داشت بد میشد صورتم باد کرده دور ابروم و ببین این شکلی شده تجربه داری بگو چیکار کنم هر چی میکشیدم بیشتر از این پاک نمیشد و اینکه یه ناخیه خیلی خالی شده البته فق دو تا تار ابرو دیدم بنظرت مشکی واسه خود ابروم پیش نیومده؟ الان نمیدونم این کبودیه یا باز باید ادامه میدادم تو رو خدا راهنماییم کن از روزی که فیبروز کردم یه اب خوش از گلوم پایین نرفته خدا لعنتش کنه الانم اینه وضعم خیلی میترسم: