avin_zand مدیر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 عنوان حس ششم بدین حس ششم بگیرین | مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 821 پست به سوالم جواب بدین بعدش منم ی حس ششم ازتون میام🫠چند ماه دیگه ی کار شروع میشه بنظرتون من شاغل میشم؟ یا نه اون در نمیام ولی یجا دیگه میرم؟😶 زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم 1404/05/03 | 19:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 همچنین برای خودت اره یکم مهربونم فک کنم🥲😂 حدس میزنم اینو بگی بخدااااااااااااشخصیتت قشنگ تصور کردم با رسم شکل عصیصم زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7308 حدس میزنم اینو بگی بخدااااااااااااشخصیتت قشنگ تصور کردم با رسم شکل عصیصم ای جان لطف داری 😂❤💖
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1021 انگار دنیا رو بهم دادن میبینم یه ثانیه حالت با حرفم بهتر شداونو دیگه واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه شرمند ... ممنون ازدلگرمیت ❤️❤️
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8298 میشه به منم بگی اونی که تو فکرمه حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم یا نه ؟ اگه اره چه زمانی پیشنهاد میده بهم ؟ .
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8298 شغل و مشخصات همسر ایندم چیه ؟زمان و نحوه اشناییمون کی و چطوره ؟ .
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8298 ازدواج طی یکسال و نیم وام طی یک ماه یا دوماه کلا ازت خوشش اومده بود اما خب اگه ردش نکردی رد کن زیاد ... میشه به منم بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم یا نه ؟ زمان و نحوه اشناییم با همسر ایندم کی و چطوره ؟ چی راجبش حس میکنی ؟ .
ریحانه1374قبلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2252 سلام عزیزمن خودم حس ششمم خوبهولی اگه زحمتی نیس بگو درباره اکسم حس میکنه ی روز بلاخره پیام میده؟مرسی ... پیام میده ولی یکم زمان میبره حس میکنم باز موقتی هست میشه برا منم خودت بگی اسمم فاطمه هست آیا همسرم به من وفادار است ؟ایا زندگیمون دوام داره ؟ ی بچه هم داریم همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم
بانو_خردمند عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 7821 چجوری میشه بیشتر توضیح بدی کجا باید برم برنامه دیپ سیک یا گروک نصب کنبعد بگو من تاریخ فلان در شهر فلان در حدود ساعت فلان به دنیا آمدم براساس ستاره شناسی آیا این هفته یا این ماه این اتفاقی که می خواهم برایم میفتد؟ .
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 پیام میده ولی یکم زمان میبره حس میکنم باز موقتی هست میشه برا منم خودت بگی اسمم فاطمه هست آیا همسرم ب ... حس میکنم یجاهایی درک متقابل خوبی نبود و مشکلات وجود داشتولی ایشالا وجود بچه و محبت خدا رفته رفته بهترش ممیکنه و اگه خیانت از اون و بی میلی از شما نباشه حلهآرزوی سلامتی و دل شاد برات گلم زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 میشه به منم بگی حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم یا نه ؟ زمان و نحوه اشناییم با همسر ایندم کی و چطور ... حس هاتونو بهم نگفتینقسمتتون یجا دیگس یه بهترش زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
ریحانه1374قبلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2252 حس میکنم یجاهایی درک متقابل خوبی نبود و مشکلات وجود داشتولی ایشالا وجود بچه و محبت خدا رفته رفته بهت ... یعنی داره به من خیانت میکنه ؟این برام خیلی مهم است خواهش میکنم ممنون میشم بگی آیا داره به من خیانت میکنه ؟ همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم
ریحانه1374قبلی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2252 حس میکنم یجاهایی درک متقابل خوبی نبود و مشکلات وجود داشتولی ایشالا وجود بچه و محبت خدا رفته رفته بهت ... آخه بچم دو سالش هست همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم
فرشتهههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5726 پیام میده ولی یکم زمان میبره حس میکنم باز موقتی هست میشه برا منم خودت بگی اسمم فاطمه هست آیا همسرم ب ... عزیزم بنظرت باهاش وارد رابطه میشم؟ بهم پیام میده کعی؟؟ و امتحانای پیش رو پاس میشم بنظرت؟؟ کاربری دست دو نفرهه🤓
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 یعنی داره به من خیانت میکنه ؟این برام خیلی مهم است خواهش میکنم ممنون میشم بگی آیا داره به من خیانت م ... نه خشبختانه حسم اینهولی اگه حس میکنی به حست اعتماد کن بهش محبت کن و حواستم باشه بهش و بقیشو شما بهتر میدونیولی نه خیانت نه زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم
avin_zand مدیر استارتر عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 155 آخه بچم دو سالش هست خدا حفظش کنه و عاقبت بخیر بشه زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم